Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnék olyan lányt, akinél a szexnek még van valamilyen szentimentális értéke és nem r! b@ncosodott el? 23/F
Mér', kisebbaségi komplexusod és önbizalomhiányod van? arra pszichológus való, nem egy barátnő.
Egyébként még JÓ hogy megsértődnek basszus, amikor TE akarsz fennhatóságot gyakorolni az Ő testük felett.
Nem kell olyan lánnyal kezdeni, akiről ez igenis lejön hogy milyen! Szerintem ez első látásra, vagy akár egy képről könnyen megállapítható. De mivel elfajult a világ ezért nehéz találni, de normális fiút méginkább! Ki kell várni, addig meg nem tudsz mit tenni. Én teljesen normális lány vagyok nem olyan akit leírtál, és lám egyedül vagyok.:) persze a jött mentek mindig kapcsolatban vannak!
20/L
Na, én mostmár tényleg kíváncsi vagyok rád
face?
20/l:Nem mindig látszik sajnos.
Csak azért koptatom le őket,mert ha 2 ember egy ilyen témában ennyire eltér,akkor nincs is miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!