Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy találhatnék olyan lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatnék olyan lányt, akinél a szexnek még van valamilyen szentimentális értéke és nem r! b@ncosodott el? 23/F

Figyelt kérdés
Azt vettem észre,hogy a legtöbb lány,akivel összehoz a sors,az ilyen.Ha elkezdődik a kiteregetés és esetleg nem tetszik a múltja,akkor meg szoktam mondani,hogy bocs,de inkább hanyagoljuk a folytatást és ezután szoktak megsértődni.Ami elég zavaró.
2014. jún. 4. 16:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mire vagy kíváncsi 7.?
2014. jún. 4. 17:10
 12/18 A kérdező kommentje:

#1.:Te ezeket honnan szeded?Ha valakinek nem kell olyan barátnő,akinek kétes múltja van,akkor annak minden bizonnyal kisebbségi komplexusa van,vagy önbizalomhiánya?!Minden bizonnyal bennem van a hiba,amiért nem kell olyan,akin átment a fél város.Ennyi erővel,ha összeállnék egy prostival az ugyanaz.

Mellesleg imádom az ilyen embereket.Ha nem kell valakinek x vagy y,akkor biztos abban van a hiba,akinek nem kellett.

Nekem semmi bajom azzal,ha valakinek sok partnere van,mert az ő dolga,de szerintem meg van minden jogom hozzá,hogy ezért lekoptassam.

16 éves koromban ismertem egy lányt,aki állandóan rajtam lógott,még szerelmes leveleket is küldözgetett,de pont azért nem akartam összejönni vele,mert ha legalább 50 pasit nem sz*p*tt le,akkor egyet se,ami szerintem elég undorító.Nem mondom,hogy ne csinálja,csak én nem kérek belőle és általában ezen háborodik fel az összes ilyen könnyű vérű nőcske.Nem bírják megemészteni,hogy le lettek koptatva.Van egy amelyik legalább egy éve szívja ezért a vérem.

2014. jún. 4. 19:02
 13/18 anonim ***** válasza:

Egy képről honnan állapítható meg egy nő szexuális élete? Csak kérdezem.

Tegyük fel, hogy a képen nem 4 álló farokkal pózol.

2014. jún. 4. 21:49
 14/18 anonim ***** válasza:

Egy képről hm hát figyelj!

1. elég ránézni a képre és alapból látod hogy milyen ruhában van

2. a fejéről már alapból látni hogy kiélt-e vagy sem

3. ha a mellét kiteszi, úgy fényképeszkedik hogy a seggét mutogatja

4. nézd végig a többi képet, ha sok képe van ugyanaz a r*bancos póz, akkor abban biztos lehetsz hogy tobb fa**t fogott mint kilincset

Sok jelből látni fiúk észrekell venno!;-)

2014. jún. 4. 23:38
 15/18 A kérdező kommentje:

#utolsó: Ez honnan jött? Ki említett bármilyen képet is?

Nem kép alapján ítélek meg senkit.Volt már rá példa,hogy a legszűziesebbnek tűnő lány volt a legnagyobb ordas k*r*@ és a fordítottjára is volt már példa.

2014. jún. 4. 23:39
 16/18 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek szólt.
2014. jún. 4. 23:39
 17/18 anonim válasza:
Na miert agyas?xd 23 vagy és Jézus igy gondolkozni? Szánalom legalja :D nyomorek xd
2014. jún. 5. 18:41
 18/18 A kérdező kommentje:

#17.:Kettőnk közül szerintem te vagy a nagyobb nyomorék,mert én legalább elfogadom,hogy vannak tőlem eltérő szokásokkal rendelkező emberek és inkább elkerülöm őket,ahelyett,hogy lenyomorékoznám,vagy lek*rv*znám őket.

Mint,ahogy írtam nem kötelességem olyan emberrel kezdenem,akiben találok valami kivetni valót,ahogy annak sem kötelező velem lennie,aki bennem lát valami hibát.

Mellesleg miért úgy reagáltál a kérdésemre,mintha az a személyed ellen irányult volna?

Tudod,akinek nem inge...

2014. jún. 5. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!