Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a nők megvetik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nők megvetik az olyan embert, aki kimutatja az érzéseit?

Figyelt kérdés
Nekem az a "bajom", hogy túl szentimentális vagyok, és a nők ezt vélhetik gyengeségnek, vagy nyavajgásnak. Már volt olyan nőm, aki szólt is, hogy ne nyavajogjak már annyit. Túl puhánynak tűnök? Én megmondom nekik, ha bajom van, de megverni nem szoktam.

2015. okt. 25. 16:36
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
A nok mindenkit megvetnek, aki nem tetszik nekik. Lenetsz fonyeremeny is, ha nem jossz be neki. :))) A noknek mi ertelme? :D
2015. okt. 25. 16:38
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Tegyünk különbséget... az, hogy valaki kimutatja az érzéseit, nem azonos azzal, hogy folyton panaszkodik.

Az érzések kimutatása "normális" esetben úgy működik, hogy azonosítom a negatív érzést, és megvizsgálom, hogy mit tehetek ellene.

A panaszkodásból ez utóbbi hiányzik. És ez valóban gyengeség, nem csak annak vélik.

2015. okt. 25. 16:39
 3/10 Interferencia ***** válasza:
Meg kell találni az arany középutat - más kérdés, hogy ez minden nőnél máshol van.
2015. okt. 25. 16:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát attól függ, milyen érzéseket mutat ki.
2015. okt. 25. 16:46
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Az érzések kimutatása és az állandó nyavalygás nem teljesen ugyanaz, utóbbi szinte mindenkit zavar, nem csak a nőket.
2015. okt. 25. 16:51
 6/10 anonim ***** válasza:
34%
Igen. Minél jobban kimutatod az érzelmeidet, annál inkább elásod magad náluk. És ez nemcsak a nyavalygásra vonatkozik, hanem bármilyen érzelemnyilvánításra.
2015. okt. 25. 16:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne nyavajogj, ne vallj szerelmet és nem lesz gond. Látssz elérhetetlennek, légy szabad, legyél macsós.
2015. okt. 25. 18:20
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Sajnos nem tudom mire vélni a sok lepontozást. A 7-esnek irom, hogy könnyű mondani, de aki nem ilyennek születik, az csak megjátszani tudja. Viszont a megjátszással nem lesz hiteles a szinjáték. No meg én magam akarom adni.

Nem nyavajgok sokat, de ami bánt, mert igazságtalannak érzem, akkor kiállok magamért. Egy érzés lehet negativ és pozitiv is. A pozitiv érzéseket pedig ugy gondolom pujaságnak vélik.

2015. okt. 25. 18:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Azt ha valaki nyavalyog azt nem szeretem. Ha csak arról van szó hogy őszintén képes beszélni az érzéseiről az nem probléma. Mondjuk én elég harsány karakán kemény csaj vagyok szóval szerintem rövid időn belül papucsot csinálnék egy érzelgős srácból. Azt meg nem akarom.
2015. okt. 25. 21:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez attól függ milyen a nő,ha ő is szentimentálisabb,akkor nem zavarja,ellenkező esetben idegesíti.26/N
2015. okt. 26. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!