Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki örömlány hoz jár az lúzer?
3: Béla kihozza a külsejéből a legtöbbet, ha van valami lelki baja, azt kezelteti (nem a nők, hanem önmaga miatt), félredobja az ócska kifogásait (és elkerüli azokat a defetista egyéneket is, akik folyamatosan ezeket hangoztatják felelősségvállalás helyett, khm... gyakorikérdések... khm...) és a szociális képességei fejlesztése által megtanul hatékonyan ismerkedni (van hozzá ezernyi könyv, videó, DVD, hanganyag, önismereti tanfolyam stb.).
És akkor idővel Béla egy olyan, kívül-belül értékes férfi lesz, akivel szívesen töltik együtt az idejüket a nők, nem mellesleg az önfejlesztésnek köszönhetően az élet más területein is ezerszer magabiztosabb és boldogabb lesz.
31 tök jó, én ezt csináltam, de az arcom még mindig baromi ronda.
Lehet jönni a szokásos szöveggel, hogy "mindenkinek más tetszik" amiben egy határon belül van igazság, de én személy szerint azt rég átléptem. Sok haverom van, vannak olyan emberek is akivel mély baráti kötelékem van (nőkkel is!) tehát a személyiségemmel nagy gubanc nem lehet, ápoltnak maximálisan ápolt vagyok, ruhatáram köszöni szépen jól van.
Testalkatomra próbálok még egy kicsi izmot felszedni, de nem sokat, mert vékonyan szeretem magam, ha ez azzal jár, hogy párkapcsolat nélkül kell leélnem az életem, akkor tanulok inkább egy piacképes szakmát és gürizek plusz prostipénzért.
Engem annyi lány utasított már el, hogy szinte nem is érdekel az egész társkeresés téma. Néha felnézek társkeresőre, ha valaki szimpatikus akkor találkozok vele, ott persze megkapom, hogy képen jobban nézek ki, de egyszer lehetett volna több is, csak azt rendkívül elcsesztem (meg kattos volt a csaj, de az mellékes).
Nem fogok emiatt lemondani a szexről. Havi egyszer, ritkábban kétszer elmegyek egy ápolt lányhoz, X alkalmanként szűrésre, ennyi. Aztán ha esetleg összejönne egy párkapcsolat, akkor maximálisan hűséges lennék, és lakatot tennék a számra.
31-es: amit leírtál, az tömény bullshit. Azt kéne már felfognotok, hogy a nőknél való vonzalom nem olyan dolog, amit receptre tudsz növelni. Nincs ilyen általános szabály, hogy „csinálj naponta 40 fekvőtámaszt, egyél 3 tojást, meditálj 10 percet” stb. és akkor majd automatikusan vonzó leszel a nőknél. Ez egy nagy lószr, amit te most leírtál.
„Béla kihozza a külsejéből a legtöbbet”
Csakhogy az a lehetséges legtöbb még mindig édeskevés. Még ha van is lehetősége javítani rajta, hiába javít mondjuk 3 pontról 5-re. Ott vannak azok a pasik, akik alapból 7-8 pontosak, és azok ellen esélye sem lesz még így sem a külső terén felvenni a versenyt.
„ha van valami lelki baja, azt kezelteti”
Na ebből a mondatrészből is látszik, hogy fogalmad sincs a témáról. Halvány lila segédfogalmad sincs. Ezeket a bajokat nem lehet kezeltetni. Vagy a pszichológusra gondolsz? Mert azok nem érnek semmit, ha az embernek a csajozásbeli kudarcokhoz kapcsolódó problémái vannak. Menj csak el pszichológushoz óránként 8-10 ezer forintért, és add elő, hogy a nők teljes elutasítása teljesen padlóra küldött pszichésen. Mondd el neki, hogy szorongásaid vannak már, depressziód, önbizalomhiányod, kisebbségi komplexusod, majd megdöglesz a frusztrációtól, és meggyűlölted a nőket. Mondd el, hogy a lelkeden már olyan sebek keletkeztek, amik örökké ottmaradnak. Miután legomboltak rólad pár százezer forintot, örülhetsz ha egyáltalán nem rontják tovább a helyzetedet. És tudod, hogy miért? Mert ezen nem lehet segíteni és ugyanolyan bullshiteket nyomnak, mint amiket te, meg úgy a gyakoris társadalom nagyrésze.
„félredobja az ócska kifogásait”
Te teljesen hülye vagy! A kifogás az, amikor valaki lemond egy mozit az utolsó pillanatban fáradtságra hivatkozva. Vagy kifogás az, amikor egy csaj visszautasít egy randit, mert „sok a dolga”. A nőknél való vonzalom teljes hiánya nem kifogás, hanem egy olyan tény, amit nem tudsz megkerülni. Ez olyan, mintha azt mondanád egy féllábúnak, hogy menjen focizni. Ha tiltakozna, neki is azt mondanád, hogy kifogás? Mert kb. ez ugyanaz a dolog.
„és a szociális képességei fejlesztése által megtanul hatékonyan ismerkedni”
Huhh… szóval szerinted ez még senkinek nem jutott eszébe, akinek problémái vannak a nőkkel? Most szerinted valami bölcset mondtál? Hogy majd sokan a homlokukra csapnak, hogy „bakker, ez hogy nem jutott eszembe eddig!”. Hidd el, a legtöbben ezen már rég túlvannak, mert rájönnek, hogy hiábavaló próbálkozás. És tudod miért? Mert ahhoz, hogy az ember eredményesen ismerkedjen, a nőknél való múltbéli sikerélmények szükségesek!
Ráadásul ezzel mire megy? Odamegy még több nőhöz, akik majd ismét csak jól elutasítják, varánuszarccal levegőnek nézik, vagy elküldik melegebb éghajlatra. Ez aztán a jótanács!
„És akkor idővel Béla egy olyan, kívül-belül értékes férfi lesz, akivel szívesen töltik együtt az idejüket a nők, nem mellesleg az önfejlesztésnek köszönhetően az élet más területein is ezerszer magabiztosabb és boldogabb lesz.”
Ez meg már annyira szánalmas üres közhelyes szöveg, amit el sem kezdek megcáfolni. Tömény bullshit. Tedd le inkább szépen a bullshit irodalmat, ne olvass annyi Szabó Pétert, és főleg ne itt reklámozd a hazugságaikat, mert ezzel csak rontod a nehézsorsú férfiak helyzetét, akik esetleg még el is hiszik ezt a sok maszlagot, aztán pár hónap múlva csak még inkább padlóra kerülnek miattuk.
Kéne egy gyakorikérdések oldal bullshitmentes verzió...
Ok, akkor krvázzatok tovább, szerencsére ismerek nem egy olyan értékes srácot, aki valaha béna volt a nőknél (valaki még rendszeresen krvázott is közülük). Mégsem adták fel és nem elégedtek meg annyival, hogy pénzért rakják bele a farkukat oda, ahol aznap már 10-en jártak és rengeteg munkával elérték, hogy jelenleg boldog párkapcsolatban élnek.
Szétszedhetném az előbbi cáfolatot mondatonként, de nem látom értelmét. Lyukas vödörbe nehéz vizet önteni.
Pedig így csak egy maszlag a hozzászólásod. Tipikus semmitmondó baromság marad.
"rengeteg munkával elérték, hogy jelenleg boldog párkapcsolatban élnek."
Talán ha írnál valami konkrétumot is, nem csak ilyen hablaty kemény munka szövegeket, akkor még kicsit hiteles is lennél. De semmi konkrétumot nem írsz, csak üres közhelyeket. Mit csinált az illető srác? Hogyan lett vonzó? Mi változott vele? Milyen konkrét lépéseken keresztül vezetett az út? Milyen cselekedeteket hajtott végre, ami vonzóvá tette?
Érted már? Hiányoznak a HOGYAN-ok. Azok nélkül viszont továbbra is csak egy nagy bullshit marad, amit írsz.
(A valóság pedig az, hogy ilyen HOGYAN-ok sajnos nem léteznek. Születésedkor 90%-ban eldől, hogy mennyire leszel sikeres a nőknél.)
Amúgy komolyan szeretném, ha megcáfolnál, és kiderülne, hogy igazad van. De eddig csak bullshiteket írtál, így nem igazán látok rá esélyt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!