Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki örömlány hoz jár az lúzer?
Figyelt kérdés
Voltam örömlánynál és bizony a haverok azt mondták hogy ez Baromi nagy Lúzerség, örömlányhoz csak az igazi lúzerek mennek akik nem képesek ingyen szexelni a mai világban amikor minden nő szinte szétteszi a lábát. Szóval valamit nagyon elrontok hogy képtelen vagyok ingyen szexhez jutni, valóban ekkora Lúzer lennék?2018. máj. 28. 19:37
11/52 anonim válasza:
Kb most már mindenki csinál amit akar.
Aki "szégyenli" max nem mondja el a csajának, ha lesz.
Szerintem annak, aki nagyon mélyen van, legalább a feszültségét oldja.
Aztán könnyebben csajozik.
De konkrétan az egyik ismerősöm nem szakad el tőlük, csajozni ma sem tud, kb 2 éve prostizik. Szóval nem egyértelmű a dolog.
12/52 anonim válasza:
Nem, olyan férfiak is megfordulnak náluk,akikről nem is gondolná az ember. Nem csak a nőknél sikertelen férfiak a vendégeik. Inkább egy igényes lakásos prosti, mint mondjuk a város lotyója aki egy buli alatt lecidázz vagy 5 idegen farkat, STD szűrésről meg nem is hallott,aztán csodálkozik ő is meg a "partnere" is,hogy itt meg ott miért viszket,mi ez a szemölcs,ez eddig nem volt itt stb.
13/52 anonim válasza:
De jó, hogy itt mindenki tudja, hogy nekem milyen pasijaim voltak :D És még azt is, hogy milyenek lesznek :D Jaj ezek a 40-es szűz gyakoris fiúk nagyon viccesek.
14/52 anonim válasza:
Az a lúzerség,hogy az ember csak próbálkozik és próbálkozik a nőknél teljesen eredménytelenül,de prostihoz azért sem megy,mert benne van tartás,inkább görcsöl még a csajozással, de már annyira frusztrált,tele van a töke szó szerint, a kézi vezérlés is unalmas már,hogy már képes az utcán is leüvölteni a nőt,mert az visszautasította a közeledését,ne adj isten elkezd erőszakoskodni a nőkkel. Ez a lúzerség,nem az,hogy ha érzi az ember,hogy már nagy a feszültség,akkor igénybe vesz inkább egy ilyen szolgáltatást és megnyugszik egy időre.
15/52 anonim válasza:
"Egy barátnőt "fenntartani" (akivel jó esetben nem csak havi 2-3x szexelsz) min. 30-40 ezer Ft? Mindig tanul az ember valami újat ezen az oldalon."
Nem, inkább 50-100 ezer Ft, de ha ronda vagy, akkor még egy-két nullát hozzá lehet írni.
16/52 anonim válasza:
Nem is hittem volna, hogy az összes, párkapcsolatban élő ismerősömnek ennyi pénze van titokban. :D Legközelebb majd ők fizetik az összes kört buliban.
18/52 Lazy Lover válasza:
nem az! tévhit hogy a luzerek járnak qrwákhoz
19/52 A kérdező kommentje:
Sokan mondják itt hogy ha átlagos a kinézete de nem keresel sokat akkor nem lesz barátnőd és nem jut szexhez. Ez azért nem tudom mennyire van így mert azért nagyon sok ismerősöm van aki egyáltalán nem olyan szuper helyes pasi, pocakos és Olyan 130-150000 Ft a nettó jövedelme és mégis van mellette egy aranyos lány tehát lehet hogy mégis számít azért a személyiség. Nekem mondjuk lehet a személyiségem is rossz sajnos.....többen mondták ezt, túl negatív vagyok....
2018. máj. 28. 20:41
20/52 anonim válasza:
Úgy ahogy írod 19-es! Nekem is könnyen járna a pofám,hogy ez meg az mekkora lúzerség,ha csak annyi dolgom lenne,hogy feldobok a képemre egy kis vakolatot, felvennék valami csinosabb ruhát,kétszer megráznám a fenekem és gyakorlatilag már vannak is jelentkezők. Arra lennék kíváncsi,hogy egy ilyen lúzerező nő vajon mit lépne egy átlagos,nőknél sikertelen férfiként. Pár éven belűl úgy nézetegné a fizetős lányok hírdetését,mint a kisangyal. Amíg nem vagyunk és nem is lehetünk soha a másik helyében,addig ne alkossunk róla semmilyen véleményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!