Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon ciki pénzt adni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki pénzt adni egy ismerős nőnek?

Figyelt kérdés
Nem tudom vane pasija, mert ezt még nem kérdeztem meg tőle. Ismerem őt mivel kollégák vagyunk pár hete és ma adtam neki pénzt, hogy vegyen magának valamit amit szeretne. Kérdezte hogy miért na de mondtam csak úgy tedd el 🙄 (1600 forint). Nem hívhatom el randira ha azt sem tudom vane pasija.

2018. ápr. 12. 18:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Minek adtál neki pénzt?
2018. ápr. 12. 18:38
 2/17 A kérdező kommentje:
Hogy vegyen magának valamit valahol :O Mindegy mit csak ajándék tőlem...
2018. ápr. 12. 18:41
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
Értem. Ezzel az erővel megkérdezhetted volna, hogy van-e barátja, mert a pénzadás szerintem már feltételezi, hogy szeretnél valamit tőle. Nem gyerek ő, hogy fagyi pénzt kapjon. :D
2018. ápr. 12. 18:43
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem azt hiszi, hogy valaki küldte valamire vagy valamiért, csak te hülye voltál átadni az üzenetet.
2018. ápr. 12. 18:45
 5/17 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ez kicsit beteg. Jól látod, oda is írtad a kulcsszavakhoz, hogy "lúzer"... valóban. A nő helyében én kerülnélek, de el sem fogadtam volna a pénzt. Milyen sztori ez már?
2018. ápr. 12. 18:45
 6/17 anonim ***** válasza:
88%

Hát én így biztosan nem fogadnék el pénzt senkitől.

Ha már meg akartad lepni, miért nem te vetted meg azt a bizonyos valamit? Ez így elég furcsa.

2018. ápr. 12. 18:46
 7/17 anonim ***** válasza:
10%
A nőről elárul mindent hogy csak úgy eltette a pénzt.
2018. ápr. 12. 18:50
 8/17 anonim ***** válasza:
34%
Ne bántsátok, én is nehezen kezelem az emberi "interakciókat", de semmi rosszindulat nincsen bennem, szerintem a kérdező egyszerűen szociálisan ennyire fejletlen.
2018. ápr. 12. 18:51
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Szerintem nem fogadna el bármit és szerintem az is fura hogy valaki beállít egy drágább desszerttel hogy tessék neked vettem. Mindegy :O Tudom hogy lúzer vagyok de veszíteni semmit sem veszítettem. És ne bántsátok őt mert biztos nem ribizli!
2018. ápr. 12. 18:55
 10/17 anonim ***** válasza:
49%
Hű ez nagyon fura... de az is, hogy elfogadta. Szerintem az lenne a helyed ha odamennél hozzá, hogy valamikor volna-e kedve kávézni munka után. Ennyi.
2018. ápr. 12. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!