Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki azzal "dicsekedni" az ismerősök előtt ha randizgattam egy sráccal? (közös ismerős)
Figyelt kérdés
Egy osztályba jártam egy sráccal gimiben. Akkor nem történt köztünk semmi, 4 éve ballagtunk, de most elkezdtünk randizgatni. Semmi sem történt csak 2 csók, meg voltunk sétálni, moziban, kávézni, átjött hozzám stb. Jó nyilván voltak ilyen-olyan sms-ek, udvarolgatott ilyesmi de szexig nem jutottunk, össze is vesztünk. Gáz ha elmondom a volt osztálytársaim közül néhánynak ezt? Vagy felesleges felhozni?2013. júl. 10. 11:03
2/4 A kérdező kommentje:
De nem, hanem pl pénteken találkozom 2 lánnyal. És tuti előjön hogy "És hallottatok valamit valakiről?" mert hát ilyenkor elmondja mindenki hogy kiről mit tud :D és nem tudom elmondjam-e. Mert tuti néznének nagyokat hogy ő + én. Csak az hogy így váltunk szét, meg nem is igazán vett engem komolyan, csak szórakozott velem és lehet ez inkább megalázó nekem. Nem tudom.
2013. júl. 10. 11:09
3/4 anonim válasza:
hány éves vagy? ilyet szóba hozni, Neked tanítani kell még, hogy szelektálva beszélünk embereknek, a 2 lány sem ismered, hiszen változnak, nem hiszem ez amit leírtál valakire is tartozna N
4/4 anonim válasza:
egyetértek az utolsóval... ez ti magánügyetek, másnak nincs köze hozzá. Ha te elmondod nekik, akkor számíts rá, hogy ők majd továbbadják, vagy ugyanilyen kontextusban rólad beszélnek majd. Különben pedig ennek a fiúnak több beleszólása kell legyen a döntésbe, mint bármelyikünknek itt (hiszen ő is érintett, ha jól értem).
"És hallottatok valamit valakiről?" - én hallottam, de nem gondolom, hogy rád tartozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!