Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon ciki pénzt adni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki pénzt adni egy ismerős nőnek?

Figyelt kérdés
Nem tudom vane pasija, mert ezt még nem kérdeztem meg tőle. Ismerem őt mivel kollégák vagyunk pár hete és ma adtam neki pénzt, hogy vegyen magának valamit amit szeretne. Kérdezte hogy miért na de mondtam csak úgy tedd el 🙄 (1600 forint). Nem hívhatom el randira ha azt sem tudom vane pasija.

2018. ápr. 12. 18:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16%
Láttad, hogy eltette?
2018. ápr. 12. 19:07
 12/17 anonim ***** válasza:
54%

Elsőnek azt gondoltam, hogy az "ismerős" nő egy több éve tartó barátságot takar vagy legalábbis intenzív ismeretséget pl közös baráti kör..stb és kölcsönadtál neki amit majd megad.....de így :-)

Igen, elég cink...

Az meg hogy elfogadta pár hét ismeretség után még nagyobb cink.......

de meg kell hagyni, hogy nem mindennapi stratégiához folyamodtál :-)

2018. ápr. 12. 19:12
 13/17 anonim ***** válasza:
57%
nekem is adhatnál
2018. ápr. 12. 19:24
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég gáz volt szerintem...

Ettől sokkal jobb lett volna, ha viszel neki egy szál virágot, vagy csokit. Vagy MEGHÍVOD valahová.

2018. ápr. 12. 19:35
 15/17 Diavolino44 ***** válasza:
66%
Hogy ferfikent nem tud radnezni az is tuti. De gondolom mar kerulgeted egy ideje, s annyira parazol elhivni, hogy akarmilyen jellegu dologgal is beered. Szerintem ezzel a huzassal vagtad el magad, hogy megfontolja, hogy randizni akar veled.
2018. ápr. 12. 19:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

1600 Forint?

Ez serto. Ilyen alacsonynak nezed az arfolyamat vagy ennyire luzernek? Es megis mit vegyen ennyibol? Jo hogy nem egy szazast adtal neki.

2018. ápr. 12. 21:09
 17/17 anonim ***** válasza:
még ha16000et adtál volna, abból legalább valzmi ruci kijön, de 1600ból mit vegyen? egy csomag post it-et?!?
2018. ápr. 13. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!