Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti nem érzitek lúzer és szerencsétlen béna dolognak internetes ismerkedést?
Figyelt kérdés
Általában ha egy férfi neten ismerkedni akkor az van hogy küldi a sok levelet a nőknek de hiába, mert válasz sokszor nem érkezik. Sorba kell állni a többi férfi előtt teperni a nőkért, nekem ezek a dolgok nagyon megalázónak és lúzer dolognak tűnik2018. ápr. 6. 08:02
1/17 anonim válasza:
Akkor ne csináld, en sem teszem. Problem solved.
2/17 anonim válasza:
heti 6nap munka napi 12-14ora munka mellet hol hogyan ismerkedjek?
3/17 anonim válasza:
#2 Neked első körben egy másik munka kellene! :D
4/17 anonim válasza:
Én inkább azt mondanám, hogy értelmetlen. Ha nem nézel ki úgy, hogy minden nő összepisili magát, ha csak rád néz, akkor egyetlen válaszra sem számíthatsz.
5/17 anonim válasza:
Akik így találják meg a párjukat, nem érzik annak. Sokakkal megtörténik. Ez csupán egy ismerkedési forma, egy lehetőség, amit tudni kell használni. A te döntésed, hogy élsz-e vele, teszel érte valamit, hogy legyen társad, vagy várod a sült galambot, hogy a szádba repüljön. Bár azzal nem jutsz előbbre.
6/17 anonim válasza:
Nézd nekem nincsen stábom hogy szárnysegédek tucatjai masnival átkötve hozzák elém a lányokat úgy hogy előzőleg beleverték a fejébe mekkora főnyeremény vagyok... sokan így jutnak nőhöz avagy “ közös ismerősök hoztak össze” alapon DE én viszont pont ezt tartom cikinek. A mindennapokban a szóban forgó netes nők és a házinyulak mellett pedig csak az utcán szembejövő vadidegenek jöhetnének számításba ....
7/17 Krúdy Gyula válasza:
Az internetes ismerkedés tökéletes felületet biztosít minden olyan ember számára akik önmagukkal önismereti problémákból adódóan elhitették, hogy túl elfoglaltak. A kommunikáció hanyatlásának korában mivel a párkapcsolatban egymás megértése elengedhetetlen azok az emberek akik már az ismerkedést chatezéssel kezdik (és most biztos csúnyán nézve olvassák ezt) gyér szociális készségeiknek köszönhetően már kapásból megalapoznak egy bukásra ítélt kapcsolatot. Mondjuk az ilyen selejtes kapcsolatok a mai világban rendkívül kelendőek… Ismerkedni szeretnél? Kelj fel, és járj.
8/17 anonim válasza:
Miért lenne bukásra ítélve egy olyan kapcsolat ami neten kezdődött? Ez valami vicc? Te sem gondolhatod komolyan. Kapásból vagy 10 olyan ismerősöm jut eszembe, magamat is beleértve, akinek neten kezdődött a kapcsolata, és már vagy házasságban élnek, vagy élettársi kapcsolat áll fenn és többeknél van közös gyerekek is. 8-10+ éves kapcsolatokról beszélünk. Ez mióta bukás?
9/17 A legrosszindulatúbb válasza:
Szerintem is béna dolog ellentétes neművel (azaz nővel) ismerkedni interneten. Meglepő módon srácokkal rendkívül könnyen megy, mondok egy teljesen hétköznapi példát, pár perc alatt TeamSpeak, Discord és már csapatjuk is squadban a PUBG-t, vagy duóban a Rustot. Egy hülye nő másfél mondatnyi szóváltás után lelép, mert azt hiszi a gyökér, hogy meg akarom dugni. (Pedig csak ki akartam volna raidelni a házát, hahahaha!)
10/17 anonim válasza:
Én neten ismertem meg a férjemet. Sokat próbálkoztam a társkeresőkön előtte. Sok szimpatikus férfinak írtam és szinte egyik sem írt vissza, vagy 2 levél után eltűnt. És ellentétben a hiedelemmel, sokszor hónapokig nem kaptam egy levelet sem, pedig nincs bennem semmi fura vagy feltűnően taszító.
Ezzel szemben a férjem a regisztrációja után 1 héttel írt rám és többé nem is lépett be.
Ehhez is szerencse kell. És elhihetitek, hogy a férfiak is siralmas dolgokat tudnak művelni, nem csak a nők.
Viszont ezzel egy lehetőséggel többet adsz magadnak a boldogságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!