Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti nem érzitek lúzer és szerencsétlen béna dolognak internetes ismerkedést?

Én ezért is kacsingatok az olyan alternatívák felé amit lentebb linkelek!
De látom "nagy" az érdeklődés véleménymegosztás tekintetében is a topikom válaszait tekintve. Ja, nem! :D
eme:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Nőként írom,hogy szerintem nem lúzer ill nem szerencsétlen minden férfi aki társkeresőn van fent. tudod ha valaki Napi 12-14 órát dolgozik,mégis hogy ismerkedjen ?!
Nőként énis voltam társkeresőn,na és?!
Akinek nem ttszik szívjon gázt,bár sosem érdekelt h ki mit gondol és hidd el más normális épeszű embert sem fog pl a te kérdésed konkrétan érdekelne.
Ha annyira megalázó neked, ne menj társkeresőre de engedd meg,hogy más eldöntse hol ismerkedik.
Elég lúzer egy kérdés

bocs, de mit vársz, felteszed a kezed és három csaj egyből rád mozdul?
a nőkért sokszor teperni kell, mint az állatvilágban

Inkább nem célravezető módszernek, mint lúzerségnek tartom.
Egyrészt tényleg nagyon összegyűlik ott a selejt, aki kalandoznu akar, stb.
Másrészt pont, hogy még több időt is vesz el.
Megnézel x profilt, elküldesz aztán y levelet. Valakikkel levelezgettek is. Aztán találkoztok, de személyesen nincs meg az a vonzalom, kémia ami személyesen egyből kiderül. Vagy akár élőben nem olyan szimpatikus, mint írásban. Arról nem beszélve ha sumákolás van.
Élőben pedig nem kell "keresni". Egyszerűen miközben éled az életed, intézed a dolgaid, űzöd a hobbijaid, szórakozol, kikapcsolsz nagyon sok emberrel kerülsz kapcsolatba. Egyből látod, hogy valaki vonzó, szimpatikus, érdemes-e érdeklődni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!