Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért elítélendő, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő, hogy csak szexkapcsolatba van valaki?

Figyelt kérdés

Élem a kis életem és nincs szükségem egy társra akinek mindennap be kell számolnom a történtekről, ha 3 napig nem találkozunk már megy a vita, hogy nem is fontos..családlátogatás, jó pofizás hétvégente stb.... tehát erre semmi szükségem.

Viszont heti egyszer egy vadéjszaka jól esik egy nőnek. Vidámabb és kiegyensúlyozotabb lesz tőle.

Ez a felfogás elítélendő?

2018. máj. 27. 13:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Addig nem gond, amíg később nem titkolod el ismerkedésnél olyasvalaki elől, akit zavarna.
2018. máj. 27. 18:40
 22/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nemi betegségtől nem tartok hisz nem havonta cserélgetem a partnereimet. Szerintem, ha megtalálom a társam hasonló gondolkozású lesz mint én és ezért nem fog lenézni.

2018. máj. 27. 18:51
 23/28 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés célja? Tápióbaszádi ratyigyerek provokálni próbál a gyakorin?
2018. máj. 27. 19:02
 24/28 anonim ***** válasza:

Én nem ítélem el. Az írásod alapján korrektnek tűnsz, felnőtt vagy.

Azt én is fenntartom hogy ha ismerkednék/randizgatnék valakivel nem férne bele hogy valaki mással legyen szexkapcsolatban (még akkor sem ha mi még nem feküdtünk le).

De alapjáraton nem ítélem el.

Ha mindkét félnek jó akkor mi lenne vele a baj? Másra.meg nem tartozik.

2018. máj. 27. 19:31
 25/28 anonim ***** válasza:
Akkor még vállalható is lenne, ha azt mondanád, hogy ez a te döntésed, és vállalod a pozitív és negatív következményeit egyaránt, de az eddigiek alapján úgy tűnik, hogy nem ez a helyzet. Érvelési hibára alapozva egy párkapcsolatnak csak a (nem is mindig fennálló) negatív oldalát hozod fel, pedig egy párkapcsolatnak rengeteg jó oldala is van. Nincs szükséged egy társra, aki szeret téged, akit szerethetsz, aki törődik veled, megért, aki ott van a bajban és pluszt ad az életben? Ez is ott van, na meg az is, hogy felelősséget kellene vállalnod érte és a kapcsolatért, és hát ugye sanszos, hogy ez az, amihez neked nem fűlik a fogad. Úgy néz ki, hogy csak kapni akarsz, de adni nem. Ez pedig elég jellemgyenge hozzáállás. Az egész eddig előadott érveléstechnikád ezt támasztja alá: nem egy felelős ember döntését, hanem egy gyenge menekülését.
2018. máj. 27. 20:16
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha tisztázzátok egymással, hogy mit vártok a kapcsolatotoktól, és nem hitegetitek egymást, akkor nincsen benne semmi elítélendő.
2018. máj. 28. 03:11
 27/28 anonim ***** válasza:

Maga az, hogy vki szexkapcsolatban van, sztem nem elítélendő. Hogy ezt hogy kezeli, abban már lehet elítélendő dolog. Nekem az elítélendő, ha:

- ő van felháborodva, ha vki ilyen kapcsolatba nem akar belemenni vele

- ő van felháborodva, ha épp komoly kapcsolatot akarna, a másik kikosarazza, amiért dugópajti volt (én is így vagyok vele, nekem nem ez a stílusom, ezért nem jönnék össze egy ilyen emberrel)

- tudja, hogy a másik többet akar, de azért átveri

2018. máj. 28. 14:28
 28/28 Lifeishard ***** válasza:
100%
Nem elítélendő, ha mindenki tiszta lapokkal játszik, és senki sem sérül.
2018. máj. 28. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!