Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért elítélendő, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő, hogy csak szexkapcsolatba van valaki?

Figyelt kérdés

Élem a kis életem és nincs szükségem egy társra akinek mindennap be kell számolnom a történtekről, ha 3 napig nem találkozunk már megy a vita, hogy nem is fontos..családlátogatás, jó pofizás hétvégente stb.... tehát erre semmi szükségem.

Viszont heti egyszer egy vadéjszaka jól esik egy nőnek. Vidámabb és kiegyensúlyozotabb lesz tőle.

Ez a felfogás elítélendő?

2018. máj. 27. 13:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
75%

Nem elítélendő, csak ezt az emberek általában úgy oldják meg, hogy a másiknak nem jó, mert többet akart volna. Tehát általában azt csinálják, hogy elmennek randizni, majd a 2.-3.alkalommal lealacsonyítják az embert egy dugópajti szintjére, mikor ő meg ismerkedni akart és kapcsolatot.

Nekem ez a gyomorforgató, meg az, hogy nekem a szexpartneremmel beszélgetnem meg foglalkoznom is kellene, mert elvárja a szex mellé. Na nekem meg ez nem hiányzik, mert akivel dugok, azzal nem fogok lelkizni szexkapcsolaton belül, hanem oldja meg a baját, nem a társam.

Szerintem a legtöbb embernek az a baja, hogy olyat várnak el tőle, ami már a párkapcsolat, nem a szexkapcsolat reszortja, aztán bunkó vagy, ha szex után öltözöl, mert semmi kedved a másik agymenéseit hallgatni. Meg hogy ezt nem lehet világosan tisztázni az elején.

2018. máj. 27. 14:05
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
Elítélendőnek találom, a kérdésed alapján mások is. Ezek alapján felmerül bennem a kérdés, hogy azok a mások miért tudnak róla? Miért nem fekszel össze úgy különböző fiúkkal hogy ne tudjanak róla mások?
2018. máj. 27. 14:10
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem elítélendő HA kerek perec meg van mondva hogy ez ez, és nem áltatsz mást.
2018. máj. 27. 14:13
 14/28 anonim ***** válasza:
15%
Szexkapcsolatba'? Semmi gond, prolikám.
2018. máj. 27. 14:16
 15/28 anonim ***** válasza:
69%
Mégis kinek mi köze a másik szexualitásához vagy milyen jogon ítélkezik?!
2018. máj. 27. 14:18
 16/28 anonim ***** válasza:
61%
A nemrég írt válaszom még kiegészíteném azzal, hogy érdemes megnézni azokat, akik habzó szájjal elítélik a dolgot. Általában sikertelenek az élet legtöbb területén és dögöljön meg a másik tehene szinten mozognak. A #14-es tök jó példa. Proli, aki nem azt csinálja, mint ő a nagy szentségével.
2018. máj. 27. 14:21
 17/28 anonim ***** válasza:
34%
Titkon irigylik az így élőket mert ők szabadok.És ezért támadják őket. Pedig csak mindenkinek le kellene szarnia mit tesz a másik és a saját dolgával törődnie. Egyébként elég sokan élnek így ,csak nem verik nagydobra.
2018. máj. 27. 14:53
 18/28 anonim ***** válasza:
49%

Mert én is ilyen kapcsolatot szeretnék, de folyton komoly kapcsolattal jönnek nekem.

Úgyhogy épp ezért bekaphathak az ilyen nők és pont azért mert nem az enyémet kapják be, sőt még én vagyok lenezve amiért nem akarok többet, miközben igazából az aktuális csavoikkal is csak így vannak együtt, de ugye az nagyon komoly...

2018. máj. 27. 14:55
 19/28 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam prolinak azért mert nincs mellettem valaki lelkiszemetesnek vagy anyagi támasznak. Önállóan is boldogulok az életben. Szexet pedig bármennyire is szeretném egyedül nem tudomm megélni.
2018. máj. 27. 16:16
 20/28 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Számomra ez a legkevésbé sem elítélendő. Ha úgy mész bele egy szexkapcsolatba/alkalmi kapcsolatba, hogy abban mindkét fél tudja, hogy ez csak az, azzal az ég világon semmi gond, feltéve, ha a pasinak nincs barátnője. Azért egy vizsgálatra néha jarj el, hogy nem kaptál-e el vmi nemi betegséget, mert több partnerrel ezzel is szamolnod kell. Valamint azzal is illik számolni, hogyha megkomolyodnál, és tényleg találsz egy olyasvalakit, akivel komolyabb szándékaid is lennének, akkor erről, hogy volt egy ilyen szakasza az életednek, illik beszámolni.

2018. máj. 27. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!