Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő, hogy csak szexkapcsolatba van valaki?
Élem a kis életem és nincs szükségem egy társra akinek mindennap be kell számolnom a történtekről, ha 3 napig nem találkozunk már megy a vita, hogy nem is fontos..családlátogatás, jó pofizás hétvégente stb.... tehát erre semmi szükségem.
Viszont heti egyszer egy vadéjszaka jól esik egy nőnek. Vidámabb és kiegyensúlyozotabb lesz tőle.
Ez a felfogás elítélendő?
Nekem egyáltalán nem gond. Nem ítélem el, sőt, a pasi ügyes, többet kap és még fizetni sem kell érte.Mondjuk úgy ingyen.............. és még házhoz is jön.
Kell ennél több???
A te dolgod. Engem hidegen hagy, nem is ítélem el.
Egyetlen esetben zavar nagyon, mégpedig, ha elkezdek egy nővel ismerkedni és mondjuk randizgatunk. Ez idő alatt nálam már nem fér bele az, hogy ő mással ápoljon közben szexkapcsolatot. Nincs szükségem bonyodalmakra sem pedig féltékenykedő szeretőre és semmi ilyesmire.
20-as éveim közepén járok.
Önzőségnek is nevezhetjük, de nem hülyítek senkit. Ez van ha jó jó ha nem akkor viszlát.
Ismerősök, családtagok amikor kérdezik nem számolok be róla szerintem bölcsebb ezt a témát nem firtatni. Látom rajtuk az értetlenkedést, hogy két éve nincs senki dehát sejthető szerintem h azért nem apácának készülök...
Nem elítélendő.
Én személy szerint mindig komoly kapcsolatot kerestem, de most az életvitelem ezt nem tenné lehetővé. Így nagyon örülnék például egy szexkapcsolatnak. De ez férfiként, főleg nem nagy dumásként, nem olyan egyszerű.
F36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!