Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért elítélendő, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő, hogy csak szexkapcsolatba van valaki?

Figyelt kérdés

Élem a kis életem és nincs szükségem egy társra akinek mindennap be kell számolnom a történtekről, ha 3 napig nem találkozunk már megy a vita, hogy nem is fontos..családlátogatás, jó pofizás hétvégente stb.... tehát erre semmi szükségem.

Viszont heti egyszer egy vadéjszaka jól esik egy nőnek. Vidámabb és kiegyensúlyozotabb lesz tőle.

Ez a felfogás elítélendő?

2018. máj. 27. 13:35
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem gond, amíg az illető felvállalja azokkal szemben (is), akik nem ilyet keresnek.
2018. máj. 27. 13:36
 2/28 anonim ***** válasza:
22%
Te tudod, kicsit nekem nárcisztikusnak tűnsz, lehet nem is való neked párkapcsolat. Ha 30 felett vagy, akkor már gázos az ilyen felfogás, bár legalább nem a másik idegeit cincálod.
2018. máj. 27. 13:38
 3/28 anonim ***** válasza:
75%
Én nem elítélem, csinálhatja ezt bárki akinek jó. Viszont vállalja is fel ezt,és azt is, amikor emiatt fogják elutasítani esetleg mások. Vagy ezért mondanak rá bizonyos jelzőket,mert a tetteit vállalja fel szépen...
2018. máj. 27. 13:38
 4/28 anonim ***** válasza:
6%

Nekem egyáltalán nem gond. Nem ítélem el, sőt, a pasi ügyes, többet kap és még fizetni sem kell érte.Mondjuk úgy ingyen.............. és még házhoz is jön.

Kell ennél több???

2018. máj. 27. 13:39
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

A te dolgod. Engem hidegen hagy, nem is ítélem el.

Egyetlen esetben zavar nagyon, mégpedig, ha elkezdek egy nővel ismerkedni és mondjuk randizgatunk. Ez idő alatt nálam már nem fér bele az, hogy ő mással ápoljon közben szexkapcsolatot. Nincs szükségem bonyodalmakra sem pedig féltékenykedő szeretőre és semmi ilyesmire.

2018. máj. 27. 13:40
 6/28 anonim ***** válasza:
4%
Azért, mert ha az életed egyenlet mozgatórugója az, hogy neked mire vagy szükséged és mi esik jól, azt úgy hívják: önzőség. Az ilyen embereket meg mélyen megvetem.
2018. máj. 27. 13:43
 7/28 anonim ***** válasza:
76%
Nem elítélendő és értelmes ember nem fogja elítélni. Aki meg nem értelmes, azzal nem kell foglalkozni. Vannak emberek, akik a saját morális értékrendjüket tökéletesnek és sérthetetlennek tartják és mindent elítélnek, ami ezzel nem passzol. Ezek az emberek kb. olyanok, mint a vallási fanatikusok.
2018. máj. 27. 13:45
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem így 2018-ban már ott kéne tartania a társadalomnak, hogy ilyen magánéleti dolgokban senki nem ítélkezik mások felett. Úgy éled az életed, ahogy neked jó, mit számít mások véleménye?
2018. máj. 27. 13:46
 9/28 A kérdező kommentje:

20-as éveim közepén járok.

Önzőségnek is nevezhetjük, de nem hülyítek senkit. Ez van ha jó jó ha nem akkor viszlát.

Ismerősök, családtagok amikor kérdezik nem számolok be róla szerintem bölcsebb ezt a témát nem firtatni. Látom rajtuk az értetlenkedést, hogy két éve nincs senki dehát sejthető szerintem h azért nem apácának készülök...

2018. máj. 27. 13:56
 10/28 anonim ***** válasza:
73%

Nem elítélendő.

Én személy szerint mindig komoly kapcsolatot kerestem, de most az életvitelem ezt nem tenné lehetővé. Így nagyon örülnék például egy szexkapcsolatnak. De ez férfiként, főleg nem nagy dumásként, nem olyan egyszerű.

F36

2018. máj. 27. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!