Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha egy pasi, csak 170 cm?
Pl, ha nagyon jóképű, jó a teste, sikeres a munkájában, van háza, nagyon okos, szépen és választékosan beszél, tanult és intelligens. A belső értékei is teljesen rendben vannak. Kedves és humoros, megértő és odaadó.
Őszintén, nektek a 170cm mennyire lenne kizáró ok? Illetve mik a tapasztalataitok?
"Volt egy törpe osztalytársam 150 cm körül, annak a pasija is kb vele egymagas volt, úgyhogy még 160 cm alatt is van esély."
Na itt vesztettem el az utolsó szikrányi hitemet abban, hogy esetleg igazat mondhatsz.
Attól, h vannak tulajdonságok, amiket egyszerűen nem tartok vonzónak, még nem tartom magam felszínesnek. Nekem nem jön be,de valakinek, pedig én nem jövök be.
Viszont úgy döntöttem, h adok a sráccal magunknak egy esélyt, mivel a személyisége teljesen magával ragad és úgy érzem, h talán boldog is lehetek mellette és esetleg ő is mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!