Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket zavarna, ha egy pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha egy pasi, csak 170 cm?

Figyelt kérdés

Pl, ha nagyon jóképű, jó a teste, sikeres a munkájában, van háza, nagyon okos, szépen és választékosan beszél, tanult és intelligens. A belső értékei is teljesen rendben vannak. Kedves és humoros, megértő és odaadó.

Őszintén, nektek a 170cm mennyire lenne kizáró ok? Illetve mik a tapasztalataitok?

2018. máj. 27. 09:11
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

"Volt egy törpe osztalytársam 150 cm körül, annak a pasija is kb vele egymagas volt, úgyhogy még 160 cm alatt is van esély."

Na itt vesztettem el az utolsó szikrányi hitemet abban, hogy esetleg igazat mondhatsz.

2018. máj. 28. 17:33
 32/33 A kérdező kommentje:

Attól, h vannak tulajdonságok, amiket egyszerűen nem tartok vonzónak, még nem tartom magam felszínesnek. Nekem nem jön be,de valakinek, pedig én nem jövök be.

Viszont úgy döntöttem, h adok a sráccal magunknak egy esélyt, mivel a személyisége teljesen magával ragad és úgy érzem, h talán boldog is lehetek mellette és esetleg ő is mellettem.

2018. máj. 28. 19:46
 33/33 anonim ***** válasza:
"Na itt vesztettem el az utolsó szikrányi hitemet abban, hogy esetleg igazat mondhatsz." - Hát Istenem akkor ne hidd el, ettől még igaz marad.
2018. máj. 28. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!