Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha egy pasi, csak 170 cm?
Pl, ha nagyon jóképű, jó a teste, sikeres a munkájában, van háza, nagyon okos, szépen és választékosan beszél, tanult és intelligens. A belső értékei is teljesen rendben vannak. Kedves és humoros, megértő és odaadó.
Őszintén, nektek a 170cm mennyire lenne kizáró ok? Illetve mik a tapasztalataitok?
"Látod, bekerültek a médiába azzal, hogy alacsonyabb pasival vannak, különben nem tudtad volna ezt a cikket megmutatni. Villantással is bekerülnek, de azt nem lehet mindig, egy idő után unalmas lesz." - Igen, van róla egy 3 évvel ezelőtti cikk. Nyilván azért járnak/jártak alacsony pasival hogy egy nem túl látogatott magyar lap róluk írjon. Nem érzed kicsit abszurdnak?
Unalmas a villantás? Jó vicc, naponta írnak róla melyik celeb mennyi bőrt villantott, nem tudom van-e még valaki aki nem látta pl Kim Kardashiant félpucéran mégis minden alkalommal hír hogy ha vetkőzik ( [link]
vagy elég ha smink nélküli képet tesznek ki ( [link] és máris szalagcím. Vagy elfelejti a melltartót ( [link] Lazán hír lesz ezekből, nem kell ehhez egy alacsony kirakatpasi.
Sztároknál csak kamu ha alacsonyabb pasivak vannak, amelyik nő itt azt írja hogy ő vagy barátnöje járna 170 cm magas pasival az hazudik. Gondolom az utcán ha szembejön ilyen pár ahol a csaj magasabb vagy mindketten 170 cm alattiak akkor is van valami a háttérben, vagy te sose láttál még alacsony pasit a párjával?
"Gondolom az utcán ha szembejön ilyen pár ahol a csaj magasabb vagy mindketten 170 cm alattiak akkor is van valami a háttérben, vagy te sose láttál még alacsony pasit a párjával?"
Hát nem láttam. Éppen ebből gondolom, hogy aki ezt írja, az hazudik.
"Te csukott szemmel közlekedsz vagy Mucsaröcsögén élsz ahol egyedül te vagy 170 cm?"
Nem, én a Föld bolygón élek, ahol más is ugyanilyen sikertelen a nőknél, aki hasonlóan alacsony. Neked sem kellene egy kerti törpe, ezt te is jól tudod magadról.
Nem, én folyton azt kapom meg hogy zsiráf vagyok, langaléta, égimeszelő csak mert magas nő vagyok.
A Föld bolygón él bőven alacsony pasi kapcsolatban. Esetleg próbáld meg hogy délután elmész sétálni egy parkba és megnézed a párocskákat, találsz közük alacsony pasit is. Az ázsiaik ki haltak volna már, ha az alacsony pasik nem találnának párt, mert náluk 160-170 cm körül van az átlag magasság. Olvastál róla hogy esetleg halnánank ki a kínaik? Mert valahogy mindig az a baj inkább, hogy milyen sokan vannak.
Azért az ilyen hisztik meglepnek, hogy 170 cm alatt nincs esélyük a férfiaknak, mikor az ismerősi körömben alig van szingli alacsony pasi, a többség foglalt. Habár teny hogy ők nem itt sirnak, hanem mennek és aktívan csajoznak.
"egyetlen alacsony férfit sem láttam nővel" - Feladom, ilyen nyafi nem csoda hogy egyedül van.
Alacsony ismerős alatt 160-170 centi közti srácokat értek. Egyről tudom hogy 164 cm, de a többiek se ütik a 170-et. Volt egy törpe osztalytársam 150 cm körül, annak a pasija is kb vele egymagas volt, úgyhogy még 160 cm alatt is van esély.
Szerencsére vannak értelmes nők, akik nem ennyure felszínesek, mint a kérdező. Hiába jó MINDEN, felel meg MINDEN téren és még 15 centivel magasabb is, mint ő, számára nem férfi.
De mégis sok ilyen alacsony férfi van kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!