Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha egy pasi, csak 170 cm?
Pl, ha nagyon jóképű, jó a teste, sikeres a munkájában, van háza, nagyon okos, szépen és választékosan beszél, tanult és intelligens. A belső értékei is teljesen rendben vannak. Kedves és humoros, megértő és odaadó.
Őszintén, nektek a 170cm mennyire lenne kizáró ok? Illetve mik a tapasztalataitok?
Pontozzatok le, de engem zavarna. 163 vagyok, a párom 180 körüli és ezt a magasságkülönbséget nagyon ideálisnak tartom, imádok a karjai közé bújni és a magasságával együtt látom extra férfiasnak.
21/N
#13: Teljesen megértjük, de akkor másoknak pont ezért nem kellene hitegetni szerencsétlen alacsony pasikat. Teljesen felesleges, mert mindenki tisztában van vele, hogy 175 alatt minden egyes hiányzó centiméterrel exponenciálisan csökken a pasi vonzalomfaktora.
Kérdezőnek: A fenti pozitív tulajdonságok kivétel nélküli megléte közel sem okozna olyan nagy problémát az illető pasinak az alacsonysága mellett. Jó egy 173-175 centis lánynál akkor sem lenne esélye, ha 5 Ferrarija lenne, ő lenne a megtestesült szellemi oázis és olyan teste lenne, amely mellett a görög Istenek csak nyikhaj óvodások. Egy 155-160 centis csajnál viszont lenne esélye. Na de mondj már olyan embert, aki - ahogy írtad, idézem - "nagyon jóképű, jó a teste, sikeres a munkájában, van háza, nagyon okos, szépen és választékosan beszél, tanult és intelligens."
Mert ilyen nem létezik. Márpedig attól kezdve, hogy minden más téren nem tud kompenzálni, az alacsonyság óriási hátrány lesz a nők szemében.
Én 156cm vagyok. Pont egy ilyen srácot ismertem meg, akiről eleinte azt hittem, h főnyeremény. Tetszem neki,családcentrikus és még sorolhatnám a jó tulajdonságait, de soha életemben nem volt 175 cm alatti párom és valamiért mindig is vonzottak a magas férfiak. Fura átölelni, valahogy nem érzem így azt a férfiasságot benne...v velem van a baj.
Belül nagyon tépem magam, h mi legyen velünk, egyszerűen nem tudom eldönteni, h tudok-e így vonzódni hozzá. Minden esetre kíváncsi voltam a véleményetekre.
166 centis a párom, és?
29n (170 cm).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!