Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged zavarna ha egy lánynak roma párja volt korábban?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 09:30
4/15 anonim válasza:
Zavar, és utána rohannék a nemibeteg gondozóba.
6/15 anonim válasza:
Roma vagyok, meg nem mondaná rólam senki :D a családom régóta kitört a cigány stilusból, egyetemet végeztek dolgoznak. Én is egy baromi jó suliban tanulok.
Ha le kell nézni emiatt hát nézzétek. Lehet hogy az adott illető még magasabb intellektuális szinten is van mint egyesek :)
8/15 anonim válasza:
6 most nyilván nem a normális, emberként viselkedő romákra gondolunk
9/15 anonim válasza:
Hát ha egy csajnak megfelelt az aljacigány akkor nem is értem miért kellett feltenni a kérdést :D
6-os voltam
10/15 anonim válasza:
Nem ember aki roma,úgyhogy kizárt egy ilyen kapcsolat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!