Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan magyar nőkről akik lefeküdtek roma férfiakkal?
En roma vagyok. Volt jo par magyar baratnom akivel lefekudtem. Nem szoltak semmit. :D en se szoltam semmit.
Szerintem a kerdes is hulyeseg.
Nem járnék olyan lánnyal, aki roma férfiakkal szexelt.
Taszítana, de nagyon.
# 1
Igénytelen férfiak, az a véleményem.
Mit szólnék?
Ha egy kulturálatlan, ordibáló, erőszakos emberrel fekszik le, akkor elítélem.
Tök mindegy, hogy a vállalhatatlan ember roma volt, vagy szőke árja.
Ha meg normális emberrel, akkor nem érdekel.
Nem az számít, hogy milyen származása van valakinek, hanem az, hogy hogyan viselkedik, hogyan él.
És ha nem derül ki?
Ha szóba is kerül, ki kivel feküdt le, inkább örülni kell, hogy beavat a bizalmába, és megoszt pár dolgot, amihez nem feltétlen van köze a másiknak, mert múlt, elmúlt, de tegyük fel, elmondja, hogy lefeküdt X pasival. Akkor rákérdeztek, hogy volt-e közte cigány?...
Én feküdtem le cigánnyal (3 db, ebből l 1 egyalkalmas, egy haver, akivel párszor, meg volt egy kapcsolat-szerűség, vagy valami olyasmi...)
Exem tett megjegyzést rá, hogy lehet cigánnyal lefeküdni, hát pont úgy, ahogy neki sikerült, hiszen neki is volt nője, aki az volt...
A párom is felhozta párszor, na ő szintén dugott meg cigány nőt, úgyhogy neki se nagyon van mit szóvá tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!