Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma létemre hol tudnék Győrben megismerkedni Koreai lányokkal?
Eleg specifikus a kivansagod. Nem tudok arrol, hogy Györben lenne annyi koreai szarmazasu lakos, hogy külön helyeket lehetne sorolni, ahol gyakran elöfordulnak.
Nem, mintha elsö ranezesre meg tudnam itelni, hogy a terseg melyik orszagabol szarmaznak, de hogy-hogy pont koreai lany felöl erdeklödsz?
Úgy értettem, hogy szoktak- e Győrbe lenni? Pl: Átutazóba (külföldi turisták gyakran megfordulnak Győrbe)
Ebből következtettem, hogy ők is szoktak megfordulni.
Nem tudom megmagyarázni, de valami oknál fogva jobban bejönnek mint a Magyar vagy roma lányok. Tetszenek ők is, csak ő hozzájuk nehéz közeledni... Volt az Ázsia Expressz című műsor a tévében, és ő nekik más a szokásaik stb. Csak ezért kérdeztem, mert úgy tudom van M.o. Magyarul beszélő Koreai lányok.
A három cickós? 😁
Egyébként nem az összes ilyen szép, mint akiket mutattál, remélem tudod. Az, hogy mind egyforma, egy olyan szereotípia, mint az, hogy minden roma tud cigánytáncolni.
#8 Oké, ha lesz szólok. De ha te is tudsz, szólj nekem majd
#9 Én tudom, hogy vannak csunyák- de én csak a szép lányokról beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!