Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged zavarna ha egy lánynak roma párja volt korábban?
Zavarna
off
Aztán miért nem lehet cigánynak nevezni a cigányt?
on
Mi közöm van ahhoz, hogyha megismerek valakit és jól kijövünk, kik voltak az életében akkor, amikor nem is ismertük egymást?
Nem hiszem, hogy önmagában a cigány származás a lány exei között, rám nézve bármilyen negatív hatással lenne.
Nem is értem, hogy miért ne a lány érdekelne, hanem az exei?
Ilyen erővel akkor meg nekem sem lenne szabad társat találnom már, mivel nekem meg érzelmi zsaroló volt az előző kapcsolataimban. Nem?
Engem alapból frusztrál minden "előző pár", ez van, nem a romaság lenne a probléma alapja. Nem aszerint fogok valakit megítélni, hogy romának született, hanem hogy milyen ember. A milyen ember pedig azért lenne különösen érdekes kérdés ilyen esetben, mert sokat elárul a másik félről is. Ugye madarat tolláról, embert barátjáról (vagy párjairól).
De ha most közvéleménykutatást szeretnél végezni e kérdésben, akkor azt mondom, felesleges, itt volt ez a választás, tökéletes képet nyújt a lakosság zsigeri rasszizmusának mértékéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!