Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elfogadóbbak a férfiak?
Akárhányszor megnézem a pontozásokat az oldalon, az látszik, hogy a sokszor teljesen normális és korrekt férfi válaszok le vannak pontozva, míg a női beszólások fel. Ez miért van? A férfiak miért fogadják el jobban az őket ért általánosításokat és miért pontoznak le kevesebb választ?
Más férfi is úgy érzi, hogy teljesen felesleges az oldalon válaszolnia, mert úgyis csak lepontozást fog kapni, esetleg valami beszólást és értelmes választ nem?
Mert a férfiak mindent elfogadnak, minden mellett elmennek, ha van puncija, már jó, nem formálnak véleményt, nem mondanak semmit, semmi építő kritikát vagy véleményt nem adnak egy női kérdés alá, csak megy a 6373 privát, hogy gyere ismerkedni, vagy ha pasiügyről van szó, szidják az alfákat meg azokat a nőket, akik azokat választják helyettük. És gyakorlatilag ennyi a nagy válaszadás, olyasmi választ, amiben nincs az, hogy a többi sikeres férfi mekkora szar és te is, hogy nekik akarsz tetszeni, ritkán lehet találni. A másik ok, hogy be vannak sózva minden nőneműnél. Ezt csinálják a randikon is, beszélgetni sem lehet normálisan, mert minimálisan sem mernek konfrontálódni, annyira belefeledkeznek a seggnyalásba meg ha a másik fordítva megteszi ezt akárcsak normális hangnemben is, a megsértődésbe. Ebben így nincs értelem és ha kérdést teszek fel vagy valakivel ismerkedek, sokkal többre tartom azt, mint a seggnyalást.
És van, amikor átkozottul nem normális egy válasz attol, hogy hogy normális hangnemben íródott. Meg tudom írni kedvesen is a kis hisztimet meg tudok kedvesen is olyan emeletes fsságokat kijelenteni tanácsként, amiért ölni, de minimum büntetni kellene. Tud az ember csípős hangnemben is konstruktív és kedveskedve is vérostoba és eltorzult világképű lenni. Itt meg hemzsegnek a beteg agymenések nagyon durván.
#5: tessék, itt a hiszti
=> #21
#8: Azért sokszor a nemeket belehet lőni a válaszoknál. Főleg, hogy utána a szöveges reakciókban sokszor le is írják, hogy ők az adott nemhez tartoznak és rájuk nem igaz és milyen csúnya-gonosz volt az, aki általánosítani mert.
"Egyebkent azt tapasztalom, hogy aranyaban több nö veszi magara az altalanositast. Meglepö modon hasonloan reagalnak sokan, amikor egy ilyen pont jellemzö vagy egyaltalan nem."
Ebben lehet valami. Amikor pár nőről ír valaki választ, akkor is egyből betámadják, hogy nem minden nő olyan.
"Ha pasik lepontozasat szeretned tesztelni, akkor eleg olyan valaszt adni, amiben kijelented, hogy szinte mindenki elerhet mindent, ha hajlando tenni erte. Es meg ird oda, hogy nem jelent kihivast szamodra az ismerkedes, söt neha napjan egy lany kezdemenyez nalad..."
Az első mondatot én is lepontoznám. Nem, nem mindenki érhet el mindent, ha tesz érte, nemtől függetlenül. Ez egy coelho szintű bullshit.
A második részét már írtam. Akármikor leírtam, hogy épp egy jó kapcsolatban vagyok, lehet normális lányt találni, próbálkoztak már nálam lányok, egyből 80% feletti pontozást kaptam.
#9: ">Panaszkodnak, gyűlölködnek, hitetlenkednek, önbizalomhiányoskodnak. Na, kb. ez a hiszti így együttvéve, ha jól fogalmazom meg."
Ezt a nőktől is látni. Sőt, sokszor teljesen normális férfi társkeresési problémánál megjelennek a nők és panaszkodnak, gyűlölködnek, hitetlenkednek. Az nem hiszti?
"A nőknél elfogadottabb a hiszti, mert nők. A férfiaknál nem, mert egy férfi attól lesz férfi, ha higgadt. Éppen ezért a hisztizők nem is férfiak, hanem fiúk, akik még nem nőttek fel."
Ezt nevezik szexizmusnak.
#11: "Komolyan mondom, hogy ezen az oldalon annyira lúzer pasik vannak, annyira hozzá vagytok szokva ahhoz, hogy nem férfiként viselkedtek"
Ez a lúzeres mondat szinte szó szerint volt már az oldalon, 52%-al és nőtől. Micsoda véletlen...
"Ez valami lúzer pasik gyűjtőhelye."
Kb. napi szintű női hozzászólás és pont erről is szól a kérdésem.
#14: "Nem más, ha egy nő hisztériázik, ugyanúgy érzelmileg gyerek, mint egy hisztiző férfi, és nem attól férfi a férfi, hogy higgadt. Az pedig, hogy valaki nem higgadt, nem jelenti azt élből, hogy hisztizik."
Ez így korrekt, egyetértek.
#15: "Ezek után tényleg fel kellene tenni a kérdést: valóban bűn megb***ni egy olyan csajt, akinek valamilyen okból kifolyólag ilyen semmirevaló pasija van, mint amilyenek ti vagytok? Vajon boldog lehet veletek hosszútávon egy nő?"
Milyen furcsa, hogy a nagy sikeres csajozásod közepette tudsz időt szakítani arra, hogy felgyere erre az oldalra és a férfiakat szidd.
Attól, hogy valamihez többször is leírod ugyanazt (félelmetes), még nem lesz jobban igazad.
#18: Uh, nagyon egyetértek veled! Én sem értem sokszor azokat a válaszokat, amik kb. csak arról szólnak, hogy valami sablonszöveges önbizalomnövelést csináljanak és ne reális választ adjanak.
#19: "Attól, hogy számodra férfiként egy férfi válasz korrekt, nem tudhatod, hogy egy adott nő is annak tartja-e azt."
Sokszor olyan válaszokról van szó, amik tények. Pl. ha leírja valaki, hogy az eddig általa megismert nők milyenek voltak, az egy tény. Ha negatívat mer írni egy férfi ilyen téren, instant lepontozásra kerül. Az, hogy egyes nők ezt magukra veszik, azt mutatja, hogy nem elfogadók.
"Ahogy itt is valaki pl egyből elsütötte a femináció kifejezést. Gondolhatja, hogy lefogják pontozni, még akkor is ha egyébként egy korrekt választ ír valaki, mert ne sértegessünk egy egész nemet."
A szó nem egy egész nemet minősít. A környezetemben pl. nőktől is rendszeresen hallom.
"Pontosan ugyanezt kockáztatja az a nő, aki férfiakat hisztisnek titulálja. Hiába a többség nem az, azért bántja azok lelkét is."
Ebből látszik, hogy mi az, amit nem értek. Láttam sokszor olyat, hogy női válaszoló lazán bevágta egy normális kérdésre, hogy a férfi hisztizik és egyből fel lett pontozva.
#20: Egy Inezhildás kérdésből én is egyre inkább erre gondolok.
#21: Persze, vannak ilyen férfiak. De az alfákat nem szidó, a való életben használható férfi tanácsok jó párszor lepontozásra kerülnek. És az oldalon rengeteg férfi konfrontálódik, mert arc nélkül megy az egész.
"És van, amikor átkozottul nem normális egy válasz attol, hogy hogy normális hangnemben íródott."
Ezzel egyetértek. De, konkrét példa: Nemrég volt egy kérdés, amiben a nő saját maga írta le, hogy hisztis. Leírtam tényleg normális hangnemben, hogy ezen változtathatna és jobb lenne a kapcsolata. Na, nemsokára az lett a dologból, hogy a férfi zsarolja, hogy ezt közölte és hasonlók. Tényleg normálisan akartam volna segíteni.
Amúgy abban is van valami, hogyha hasonló szinten megfogalmazza egy férfi, hogy a nők mit csinálnak az oldalon, akkor egyből 20% alá fog zuhanni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!