Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért elfogadóbbak a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elfogadóbbak a férfiak?

Figyelt kérdés

Akárhányszor megnézem a pontozásokat az oldalon, az látszik, hogy a sokszor teljesen normális és korrekt férfi válaszok le vannak pontozva, míg a női beszólások fel. Ez miért van? A férfiak miért fogadják el jobban az őket ért általánosításokat és miért pontoznak le kevesebb választ?

Más férfi is úgy érzi, hogy teljesen felesleges az oldalon válaszolnia, mert úgyis csak lepontozást fog kapni, esetleg valami beszólást és értelmes választ nem?

2018. máj. 26. 14:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem egyszerűen csak a felhasználók aránya miatt van ez. Több a nő az oldalon (legalábbis ebben a rovatban), mint a férfi, ráadásul a többségük elvakult femináci.
2018. máj. 26. 14:25
 2/23 A kérdező kommentje:

#1: Ebben lehet valami. Kár, hogy a toplistán nem látszanak a nemek vagy a válaszoknál.

A femináci dologban lehet valami. Megdöbbentően sok válasz és pontozás van, ami kb. mindenre a férfit hozza ki hibásnak és a nőt ártatlan csodának.

2018. máj. 26. 14:33
 3/23 A kérdező kommentje:

És meg is történt pár perc alatt, amiről beszéltem: Az #1 válasz minden indoklás nélkül lepontozásra került.

Aki lepontozta, elárulná, hogy miért tette?

2018. máj. 26. 14:43
 4/23 anonim ***** válasza:
62%
Csak egy-két férfigyülölő nő van. Inkább azok a válaszok vannak lepontozva, amik csak hisztik. Ezeket a férfiak is lepontozzák, köztük én is.
2018. máj. 26. 14:45
 5/23 A kérdező kommentje:
#4: Mit értesz hiszti alatt? Ha csak a hisztik lennének lepontozva, akkor a női hisztik is, nem?
2018. máj. 26. 14:48
 6/23 anonim ***** válasza:
82%

Akkor szerintem rossz kategóriát nézel.

Én épp azt látom, hogy itt sokkal több a hisztis "férfi".

29/F

2018. máj. 26. 14:56
 7/23 A kérdező kommentje:
#6: Mit értesz hiszti alatt? Ha csak a hisztik lennének lepontozva, akkor a női hisztik is, nem?
2018. máj. 26. 15:01
 8/23 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem, nehez megitelni, hogy ki pontoz le egy adott valaszt.

Egyebkent azt tapasztalom, hogy aranyaban több nö veszi magara az altalanositast. Meglepö modon hasonloan reagalnak sokan, amikor egy ilyen pont jellemzö vagy egyaltalan nem.

Ha pasik lepontozasat szeretned tesztelni, akkor eleg olyan valaszt adni, amiben kijelented, hogy szinte mindenki elerhet mindent, ha hajlando tenni erte. Es meg ird oda, hogy nem jelent kihivast szamodra az ismerkedes, söt neha napjan egy lany kezdemenyez nalad...

2018. máj. 26. 15:02
 9/23 anonim ***** válasza:
36%

"#6: Mit értesz hiszti alatt? Ha csak a hisztik lennének lepontozva, akkor a női hisztik is, nem?"

>Panaszkodnak, gyűlölködnek, hitetlenkednek, önbizalomhiányoskodnak. Na, kb. ez a hiszti így együttvéve, ha jól fogalmazom meg.

A nőknél elfogadottabb a hiszti, mert nők. A férfiaknál nem, mert egy férfi attól lesz férfi, ha higgadt. Éppen ezért a hisztizők nem is férfiak, hanem fiúk, akik még nem nőttek fel.

2018. máj. 26. 15:04
 10/23 anonim ***** válasza:
44%
#9 Nem úgy volt, hogy egyenjogúság van? Vagy az csak addig tart, amíg ti nők jártok vele jobban?
2018. máj. 26. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!