Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elfogadóbbak a férfiak?
Akárhányszor megnézem a pontozásokat az oldalon, az látszik, hogy a sokszor teljesen normális és korrekt férfi válaszok le vannak pontozva, míg a női beszólások fel. Ez miért van? A férfiak miért fogadják el jobban az őket ért általánosításokat és miért pontoznak le kevesebb választ?
Más férfi is úgy érzi, hogy teljesen felesleges az oldalon válaszolnia, mert úgyis csak lepontozást fog kapni, esetleg valami beszólást és értelmes választ nem?
"#9 Nem úgy volt, hogy egyenjogúság van? Vagy az csak addig tart, amíg ti nők jártok vele jobban?"
>Te miről beszélsz? ÉN FÉRFI VAGYOK.
Komolyan mondom, hogy ezen az oldalon annyira lúzer pasik vannak, annyira hozzá vagytok szokva ahhoz, hogy nem férfiként viselkedtek, (tisztelet a kivételnek), hogy már el sem tudjátok képzelni azt, hogy aki nem mellétek áll, és nem osztja azokat a ki****ott hülyeségeket, amik itt GYIK-en már elfogadottak, az hím nemű.
Érdekes, hogy az a világ, amiben én vagyok benne, teljesen másabb. Ott ALAP DOLOG, hogy hisztizünk, nem hárítjuk át a felelősséget, hanem lazán vesszük a dolgokat, és éljük az életünket. A honlap ezen rovata mindenképp leépítő. Itt nem megoldásokat talál az ember, hanem csak a sok negatív ember véleményét olvassa, akik pl. elképzelni sem tudják azt, hogy egy jó nőt kell felszedni.
Félelmetes, ez az oldal. Aki valódi segítségre vágyik, annak nem ezt a rovatot kellene látogatni. Ez valami lúzer pasik gyűjtőhelye.
A konkrét kérdésre válaszolva: valódi egyenjogúság NINCS. A két félnek kölcsönösen TISZTELNIE kell egymást, de ettől még mások a nők és mások a férfiak.
#11 Tudod, ki hiszi el, hogy férfi vagy. Mostanában egyre többen adjátok ki magatokat férfinak abban a reményben, hogy úgy hitelesebbek lesznek a hazugságaitok.
Abban egyetértek, hogy aki segítségre vágyik, az ne itt keresse. Itt csak elmondják minden hisztisnek, kisfiúnak, lúzernek azért, mert férfiként beszélni mer a problémáiról.
Tényleg férfi lehet a 11-es.
Szerintem nőkre is nézve degradáló, sértő dolgokat írt.
Nem más, ha egy nő hisztériázik, ugyanúgy érzelmileg gyerek, mint egy hisztiző férfi, és nem attól férfi a férfi, hogy higgadt. Az pedig, hogy valaki nem higgadt, nem jelenti azt élből, hogy hisztizik.
"Tudod, ki hiszi el, hogy férfi vagy. Mostanában egyre többen adjátok ki magatokat férfinak abban a reményben, hogy úgy hitelesebbek lesznek a hazugságaitok."
@Férfi vagyok, te idióta!
Most komolyan ez a GYIK színvonala, amit te mutatsz? Egy másik társad (vagy inkább társaid) amúgy legutóbb meg azzal vádolt meg, hogy dupla Nick-ről írogatok a topikokban. :D Úgy látszik, hogy az igazság annyira hihetetlen nektek, hogy el sem tudjátok képzelni azt, hogy bizony van a világon egy olyan 29 éves férfi, aki különbözik attól, amit ezen a ki***ott oldalon csináltok.
Ezek után tényleg fel kellene tenni a kérdést: valóban bűn megb***ni egy olyan csajt, akinek valamilyen okból kifolyólag ilyen semmirevaló pasija van, mint amilyenek ti vagytok? Vajon boldog lehet veletek hosszútávon egy nő? (persze ez csak elméleti kérdés, hiszen nagy többségében az ilyeneknek nem akad nő) Szerintem a megcsalás számára éppenséggel nem is olyan rossz dolog. Hallottam történetet arról, hogy a csaj sírva fakadt szex közben, amikor egy valódi férfival volt, mert kiderült: amit eddig tapasztalt az hazugság volt. Bizony, még megb***ni sem tudták rendesen.
Félelmetes ez a színvonal ami itt van. De egyébként azt most elmondom, hogy tudjátok meg:
Nagyon súlyos bűnt követtek el a viselkedésetekkel. Ugyanis ha bejön ide egy férfi és JÓ DOLGOKAT MONDD, akkor ti elzavarjátok innen a viselkedésetekkel, így azok, akik VALÓDI segítségre vágynának, nem fognak tanácsot kapni, hanem majd olvassák a ti hülyeségeiteket, amiben önmagatok lúzerségét akarjátok igazolni.
Felszedni egy nőt? Ugyan, áhh, baromság! - állítjátok ti. Szerintetek ahhoz kigyúrt test, pénz, stb kell
TÉVEDÉS .
Nekem munkanélküliként is volt barátnőm.
Sajnálom azokat, akiket a hitetlenkedéseitekkel (vagy hazugságaitokkal vagy mindkettő) leépítettek.
Semmivel sem vagytok jobbak, mint a tudománytagadó vallásos szekták, akik a Matrix mögött tartják az embereket.
Félelmetes, ami itt van!
@15:42
Nem azt állítottam, hogy jó dolog ha egy nő hisztizik, hanem azt, hogy elfogadottabb.
A húgom sem egy hisztis p*csa, hanem normális nő. De még nő esetében elfogadható, addig egy férfi esetében NEM.
A tini lányok járkálhatnak kézen fogva, az még nem jelenti azt, hogy leszbik, csak jó barátnők. De a tini fiúk nem, mert amint ez megtörténik, azonnal homoszexuálisnak fogják őket nézni (mondjuk ez igaz is, miért tenne ilyet két srác?)
Mások a nők és mások a férfiak. Ezt akartam közölni. De nem kell velem egyetérteni.
Asszem lépek is innen.
császtok.
#15 Amit te csinálsz, az ezerszer károsabb. Lehet, hogy csak kegyes hazugságnak szánod, önbizalmat akarsz önteni az emberekbe, de gondold végig! Elhiteted szerencsétlen ronda, alacsony, csóró férfiakkal, hogy így is lehet barátnőjük, akik emiatt tovább próbálkoznak, további csalódásokat szereznek, és mély depresszióba esnek. Azt sem tartom kizártnak, hogy van olyan, aki emiatt lett öngyilkos.
Az igazsággal szembesíteni az embert mindig hasznosabb, mert még ha fájdalmas is, még mindig jobb, mint hamis illúziókat táplálni és aztán nagyot koppanni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!