Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van köztetek olyan, aki még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan, aki még sosem érezte, milyen szeretve lenni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy szerelemmel szeretve. Kapcsolatai ugyan voltak, de mindig úgy érezte, hogy csak ő ad, azonban viszont nem kap semmit? Vagy még kapcsolata sem volt soha? Nem szoktátok irigyelni, akinek ez ténylegesen - vagy akár csak látszólag - megadatik?

2018. máj. 24. 10:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Engem sem szerettek még, csinálhattam gyakorlatilag bármit.:D Az talán erős kifejezés lenne, hogy irigykedek, mert senkinek sem kívánom, hogy ne legyen része boldog párkapcsolatban, de tény, hogy tud nagyon fájdalmas lenni, ha belegondolok, mennyire magányos is vagyok valójában, és ez akár így is maradhat örökre (elvégre semmire sincsen garancia).

20/L

2018. máj. 24. 13:06
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is jelen🤗

Sajnos átérzem a ti sztoritokat. Mindig én szerettem jobban. Sőt többesszámban annyira nemis beszélnék, mert egyetlen egy olyan kapcsolatom volt ami tartósabb. A többi próbálkozás volt. Szerencsétlennek érzem magamat kb , de azt mondták hogy majd jön az a valaki, ne feszüljek rá - egyébként is esélyes vagyok rá.

Szar érzés nektek is, ugye?

2018. máj. 24. 13:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem tudnék egy ilyen kapcsolatban lenni. Kb. mintha bemennék melózni, de nem kapnék érte fizetést.
2018. máj. 24. 14:38
 14/16 anonim ***** válasza:

Kapcsolatom sem volt még, így azt sem tudom milyen, amikor szabadon, őszintén szerethetek valakit.

Irigy vagyok, ha látok szerelmes párokat, de nem rosszindulatú irigység ez, hanem inkább a vágyódás, hogy én is szeretném ezt átélni.

2018. máj. 24. 17:51
 15/16 anonim válasza:
Jelen.
2018. máj. 24. 20:24
 16/16 anonim ***** válasza:
1, Jelen; 2, Kapcsolatom sem volt még sosem;. Az viszont jelemző, hogy sokat adok bele bármibe is bele; 3, A valóban jó kapcsolatokat irigylem némileg, a többit (a legtöbbet) azonban nem, mert érződik, hogy csak kirakat az egész.
2018. máj. 24. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!