Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek valakivel annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek valakivel annak ellenére hogy nem működik köztetek a szex?

Figyelt kérdés

A közelmúltban megismerkedtem ey fiúval.Minden jól alakúlt,teljesen egy hullámhosszon voltunk.Tökéletesen alakúltak a dolgok egészen addig ameddig le nem feküdtünk egymással.Borzalmasan monoton volt és a srác férfiassága is elég aprónak bizonyúlt...Ezt az "apróságot" leszámítva nagyon jól érzem magam a társaságában

Félek attól,hogy ha belemegyek a kapcsolatba és ugyanilyen együttlétekben lesz részem ,nem fog működni a dolog bármennyire is kedvelem.Érdemes lenne így belekezdeni?

2018. ápr. 16. 19:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%

Nekem fontos a szex és mivel mással nem szexelhetnék valószínűleg, ezért nem.

A monotonitásán tudsz javítani, a méretén nem.

2018. ápr. 16. 19:30
 2/14 A kérdező kommentje:
*egy
2018. ápr. 16. 19:31
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Már összejöttél vele, innentől max szakíthasz.
2018. ápr. 16. 19:31
 4/14 anonim ***** válasza:
76%

Apró volt?

Nem mindegy, mennyire apró...

Monoton?

Kommunikáció!

Esetleg beszéljetek arról, kinek mi a jó az ágyban, lehet azon javítani.

Szerintem próbáld meg vele, ha emberileg kijottok, hátha javul később a szex is.

2018. ápr. 16. 19:32
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
Mondd el neki, hogy mire vágysz az ágyban, ilyenek. Próbáljátok javítani a dolgon
2018. ápr. 16. 19:32
 6/14 anonim ***** válasza:
57%

Nekem rettentő fontos a szex, illetve a minőségi, számomra szenvedélyes szex. Enélkül nem tudok együtt lenni valakivel.

Viszont azt mondom, az első alkalom után még ne vonj le messzemenő következtetést, lehet, hogy nagyon izgult és azért nem ment annyira. Ha másodszor sem élvezed annyira, akkor utána szerintem megemlíthetnéd neki, hogy változtassatok. Ha ezek után jobb a szex és ő is igényli a változatosságot, akkor sokat javíthattok az együttléteken. Ha nem, akkor veszett fejsze nyele, mert csak idő kérdése, hogy erős hiányérzeted legyen és másra vágyj.

2018. ápr. 16. 19:48
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
Fifázni vagy szexelni?
2018. ápr. 16. 19:50
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
1 hónap járás után feküdtem le a férjemmel. Egyikünk sem volt valami tapasztalt, 1-1 partnerünk volt egymás előtt. Az első alkalom csapnivaló volt. Én is gondolkodtam azon, hogy ennek van-e így értelme. Ugyanakkor már fülig szerelmes voltam, és nem akartam azért elhagyni, mert nem volt jó a szex. Nem akartam őt így megbántani. Kb.3-4 hónap alatt csiszolódtunk össze, heti 1-2 alkalom együttlét mellett. Ennek már 12 éve, azóta is folyamatosan szorgalmasan gyakorolunk. Hihetetlen, de még mindig tud még jobb lenni. Lutri az egész. Lehet, hogy idővel ráéreztek egymásra, de sajna benne van a pakliban, hogy nem. Ha jól megvagytok, szerintem érdemes még próbálkozni.
2018. ápr. 16. 19:59
 9/14 anonim ***** válasza:
42%
Tök mindegy, hogy mi mit mondunk, téged már most zavar. Magyarul: NEM.
2018. ápr. 16. 20:41
 10/14 anonim ***** válasza:

Az nem tudja milyen a valóban jó szex, aki azt hiszi a szenvedély és az összhang később kialakul. Én többször próbálkoztam, rohadtul nem alakult ki semmi, csak nem lett annyira rossz. Lett orgazmusom is, de az együttlétek a közelébe sem értek annak, mint mikor mással zsigerből egymásrakattantunk. Az valami hihetetlen érzés.

Ne mondj le erről, hagyd a srácot, keress mást.

A leghosszabb idő egy év volt, amíg próbálkoztam, hogy jó legyen. Jobb lett, de nem elég jó. Pedig méretprobléma sem volt.

Egyet még próbálkozhatsz, hátha kezdeti izgalom, de szerintem ez már felejtős..

2018. ápr. 16. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!