Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan, aki ismerkedett itt az utóbbi időkben, majdhogynem beleszeretett a másikba, aztán minden tönkrement?
Még csak nem is találkoztatok az életben, szerelmet kezdtél érezni iránta, de egyikőtök vagy mindkettőtök elrontotta az ismerkedést, beszélgetést.
Hogy viselitek, mit tesztek, hogy jobban érezzétek magatokat?
Mintha kitéptek volna egy hatalmas darabot a szívetekből, csalódtatok az illetőben.
Egyszer volt itt egy felhasználó, akivel nagyon egy húron pendültünk mindenben. Intelligens volt, lehetett vele vitatkozni, eszmét cserélni. Bár megfogadtam, hogy innen senkivel nem fogok összejönni, ő mégis kiváltott belőlem a rajongást. Szinte vártam hogy jöjjenek a privik, hogy olvashassam a hosszú leveleit. Igazi felüdülés volt az életemben, már bizseregtem ha rá gondoltam. Fantáziáltam róla...
Már be akartam vallani neki az érzéseim amikor összeroppant minden. Véletlen derült ki, hogy ő nem őszinte ember. Sokkakkal eljátszotta ezt aztán tovább lép. Én összetörtem. Egy világ barmának éreztem magam. Egy klisének. Nagyon csalódtam magamban és az ítélő képessegben.
Forrt bennem a düh és a csalódottság. Még sokáig gondolkodtam is, hogy jól kiosztom egy privátba...de beláttam semmi értelme nem lenne. Így inkább csak eldöntöttem, hogy több privátot nem fogadok tőle.
Aztán később rám írt random kiválasztva egy válaszom, gondoltam beszéljünk kultúráltan egymással... és nem ismert fel. Fogalma sem volt róla, hogy valaha leveleztünk és mikrő milyen mélységekben beszélgettünk.
Akkor jött el az a pont amikor már az egészen már csak nevetni tudtam.
Főleg magamon, mert annyira hittem, hogy én átlátok bárkin, hogy én más vagyok, okosabb, intelligensebb és nekem különleges férfi jár. Erre pedig kiderült hogy egy naív, buta fruska vagyok olyan mint bárki.
Ugyan nem itt hanem olnine chat oldalon de hasonló történt.
Nyáron megismerkedtem egy lánnyla, már a legelső estét hajnal 5 ig tartó beszélgetéssel kezdtük, nagyon egy húron pendültünk, izzott forrt a levegő, gyönyörű is volt, oda voltam érte, hetekig hónapokig beszélgettünk már mondtam neki meglátogatom őt, ő is örült neki, én már szerelmes voltam belé, valószínű ő is belém. Elképesztő boldog voltam akkor, aztán jött volt barátnő és csak csak nem megsajnáltam a rengeteg siránkozása satöbbi, úgy gondoltam sok évnyi kapcsolat még meg ér egy próbát ha ennyire össze van törve. Ezt a szegény lányt úgy ahogy jött úgy lapátra is tettem, és kő kemény 4 hónapig bírtam volt barátnőmnél. Egyre törtek fel az érzelmek, basszus mit tettem azzal a lánnyal, napokon heteken át kisírtam a szemem, hogy hogy tehettem ezt vele, mái napig gyűlölöm magam és annyira sajnálom, de képtelen lennék neki írni bocsánat kérést, nem érdemli meg hogy még egyszer halljon felőlem. Azóta a régi kapcsolatot örökké lezártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!