Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a nyilvános helyen való olyan smárolásról, amit már majdhogynem előjáték?
Nyilvános helyen igyekezünk visszafogni magunkat. Volt már rá példa, hogy nagyon durván egymásnak estünk, de az ilyesmi általában péntek éjjel fordult elő, ezért gondolom bocsánatos bűn :) Mindenkivel megesik néha, de direkte mutogatni ezt mindenkinek, valóban szánalmas.
20l
Szép dolog a szerelem, de amikor a közvetlen közelemben kutatják egymás manduláját a nyelvükkel, vagy intim testrészeken megy a nyilvános tapi, azt nem tartom illő viselkedésnek, tiszteletlen a többiekkel szemben. Nem szeretnék ily módon részese lenni az ő szexuális életüknek.
N
Minden vagyok csak nem prűd, de ez nem a járókelőkre tartozik, csinálják otthon.
Én is volt huszonéves, de akkor sem voltam híve annak, hogy két ember az utcán nyalja egymást.
Többek közt ezért utáltam meg a buszozást, mert kezdtek az idegeimre menni, így inkább úgy intézem a dolgaim, hogy mivel bevásárolni úgyis együtt járunk, akkor ugye ott a kocsi, (én nem vezetek) ilyenkor elintézem a dolgaim.
De mindegy, mert már boltokban is találkoztam ezzel a jelenséggel.
Mindennek megvan a maga helye, a wc-n sem állsz neki szendvicset készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!