Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket milyen módon szólítottak már le nyilvános helyeken?
Figyelt kérdés
Mennyire voltak kreatívak a srácok?:) N2017. jún. 24. 15:22
1/7 anonim válasza:
Segítettek csomagot cipeli, meghívtak egy italra. Olaszországba a pincér pasi kezembe nyomta a telefon számát, aztán olyan is volt aki utánam szaladt egy szál virággal, egy sem volt magyar sajnos :( úgyhogy ne reménykedj Magyarországon
2/7 anonim válasza:
Nekem tüzet gyújtott, amikor látta, hogy nem találom az öngyújtómat.1 órás beszélgetés lett a vége, Kiderült van párja, így nem lett folytatása a "nagy" leszólításnak.Ez pár éve volt, azóta nem volt ebben részem.
3/7 anonim válasza:
Én férfiként ezt rohadt gáznak érzem! Kétszer is szólítottam le idegen nőt. Nem kerteltem egyiküket sem, nem trükköztem, megmondtam, hogy szívesen megismerném őket. Az egyikből randi lett, a másik nőről kiderült, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon, randira se hívtam. Soha nem szólítanék le ismét nőt. Egyrészt nagyon gáz érzés, másrészt ez csak a külsőre épít, nem tudom, hogy milyen ember. Nekem csak a társkeresőzés jött be, a párommal is ott idmerkedtünk meg. Remélem más párom már nem lesz, de idegen nőt sosem fogok leszólítani.
26/F
4/7 anonim válasza:
Engem követett egy pasas amikor az egyetemre mentem, mert elmondása szerint rámosolyogtam amikor kijött a papír-írószer boltból. Elôször azon lepôdtem meg, hogy én biztos nem mosolyogtam rá, észre sem vettem,másodszor meg azon, hogy a papír bolt kb 1 km-re volt és azóta jött utánam...:S Néha eszembe jut: "Ki tudja, hogy az emberek mit gondolnak éppen?!Amit te jelentéktelen eseménynek gondolsz, másokban az mély nyomot hagyhat."
5/7 anonim válasza:
A jóképű srácok el vannak látva rendesen nem kell utcán teperniük.a többi férfi meg jóeséllyel fogdába köt ki mert nem jóképűként nyomulni nem udvarlás hanem zaklatás
6/7 A kérdező kommentje:
Hozzám egy fiatal fiú jött oda a szupermarketben egy csomag csirkemellel a kezében:))) Megkérdezte, hogy ismerem-e ezt a márkát, mert nem tudja eldönteni, hogy megvegye-e a húst😂 Mondtam neki, hogy bár nem ismerem a márkát, de eddig minden hús amit ott vettem jó minőségű volt. Erre hümmögött egyet és a kezében lévő húsra meredt, láthatóan kifogyott a szóból így ott hagytam és arrébb mentem. Pár perccel rá utánam jött és fülig érő szájjal lobogtatta a husit, hogy ő akkor azt megveszi és köszöni szépen a segítségem😂😂 Aztán jött a kérdés: Meginnék-e vele egy kávét?:))) Mondom, sajnos sietnek kell még a bankba is mennem kell stb. És a telefonszámomat elkérheti-e..:)) Aranyos volt. De nem volt külsőre az esetem.
2017. jún. 24. 17:32
7/7 anonim válasza:
#6: Ennyire béna próbálkozást... :D Hú bakker, jól jártál, hogy lekoptattad.
Ennél az is jobb, ha valaki nem megy oda lányhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!