Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Nektek kéne komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek kéne komoly kapcsolatra olyan nő, aki heti 5x edz és "egészségesen" étkezik?

Figyelt kérdés

Az egészséges alatt azt kell érteni, hogy nem hajlandó fehér kenyeret ennim nem hajlandó sima olajat használni még egy szerencsétlen palacsintához sem, nem lehet csak úgy elmenni a kisboltba és hozni egy péksütit neki, amit elvihet a munkahelyére, nem lehet rávenni, hogy hagyományos, vidékies, magyaros ételeket készítsen vagy egyen, maximum nagyon ritkán, viszont az édesítőszert simán rászórja az eperre, tejszínhabbal issza a kávét, fehérjeport fogyaszt, mesterséges vitaminokkal tömi magát, és ha a kenyér teljes kiőrlésű, akkor persze megeszi. Ezekhez az egészségesnek vélt elveihez ragaszkodik, és nem is igazán lehet vele tárgyalni. Néha hajlandó kilengésekre, pl. pizzázás vagy egy kis süti vagy csoki, de a mindennapokban szó sem lehet ilyesmiről és rátok is olyat főz, amit ő eszik.

Az alakja tökéletes, és ezt ki is használja tapadós ruhákkal, és láthatóan jobb nőnek hiszi magát a narancsbőrös, de nála sokkal boldogabb arcú lányoknál.

Kolléganőmről van szó.

2018. máj. 23. 20:32
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Álomnő,mutass be neki mert ilyen nőt keresek ;)

Irigy vagy amúgy gondolom te elhízott vagy sajnos ritka az ilyen nő,mind egy dagadèk meg nagy p_csájú.

2018. máj. 24. 01:02
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Kifejezetten kéne, mivel én is hasonlóan élek, fehér kenyér, lisztes cuccok, olaj szóba se jöhet.

Vitamint is szedek, és fehérjét is, de emellé rengeteg zöldséget eszem, az édességigényemet meg gyümölcsökkel elégítem ki. Habár a formám még nem címlapszintű, de a közérzetem olyan, amit nem adnék fel azért, hogy bezabáljak a mekibe! Ráadásul azért élnék egy ilyen nővel együtt, mert ilyen életmódot folytatni jobb közösen, mint egyedül, az meg egyenesen lehetetlen, ha a párod minden trash-t megeszik, ami tocsog a zsírban és olajban.

Egyébként én minden nap 'kardiózok'(biciklizek), ha úgy vesszük, szóval rajtam mégjobban ki lehet akadni :)

2018. máj. 24. 11:33
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként vagyok hasonló, bár nem a csodatestű, hanem az épp fogyózó kategóriából. Csak mondjuk az én helyzetem olyan szempontból "rosszabb", hogy én ORVOSI UTASÍTÁSRA nem ehetek fehér lisztet és cukrot. Ha vki ezért finnyásnak tart, és csak azért nem akarna velem lenni, mert hisztiroham jön rá, amiért nem tudok vele elmenni a sarki fagyishoz közösen enni vmit, hát azt jobb nekem is kihagynom :D. És naná, hogyha egy féle kaját van időm munka mellett elkészíteni, akkor a páromnak is olyat fogok. Vagy ha nem hajlandó főzni és tőlem várja, akkor viszont a többi munkát vállalja át.

Ha a férfi igazán szeret, akkor nem fog ezen picsogni-nyígni, hogy jaj, nem tud nekem tescós pogácsát venni... különben amúgy most már a legtöbb nagyobb boltban lehet teljes kiőrlésű péksütit venni, vagy ha nem azt, akkor finom gyümölcsöt, azt még kisboltban is, vagy egy zéró kólát.

Most miért bűn az, ha vki egészségesen étkezik és tesz a külsejéért? Nem értem... dől a rosszindulat a soraidból.

2018. máj. 24. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!