Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek kéne komoly kapcsolatra olyan nő, aki heti 5x edz és "egészségesen" étkezik?
Az egészséges alatt azt kell érteni, hogy nem hajlandó fehér kenyeret ennim nem hajlandó sima olajat használni még egy szerencsétlen palacsintához sem, nem lehet csak úgy elmenni a kisboltba és hozni egy péksütit neki, amit elvihet a munkahelyére, nem lehet rávenni, hogy hagyományos, vidékies, magyaros ételeket készítsen vagy egyen, maximum nagyon ritkán, viszont az édesítőszert simán rászórja az eperre, tejszínhabbal issza a kávét, fehérjeport fogyaszt, mesterséges vitaminokkal tömi magát, és ha a kenyér teljes kiőrlésű, akkor persze megeszi. Ezekhez az egészségesnek vélt elveihez ragaszkodik, és nem is igazán lehet vele tárgyalni. Néha hajlandó kilengésekre, pl. pizzázás vagy egy kis süti vagy csoki, de a mindennapokban szó sem lehet ilyesmiről és rátok is olyat főz, amit ő eszik.
Az alakja tökéletes, és ezt ki is használja tapadós ruhákkal, és láthatóan jobb nőnek hiszi magát a narancsbőrös, de nála sokkal boldogabb arcú lányoknál.
Kolléganőmről van szó.
És mi van, ha szimplán csak szereti a sportot, a mozgást?
Ja, vagy ez luxus a mai világban. Persze igen, tudom, Magyarország a 4. legelhízottabb ország a világon. Mit is hittem, hogy majd itt ebben az országban bárki is szeretheti a mozgást.
Kislány, én is sportolok, imádok mozogni, leszoktam menni kocogni és itthon végzek tornagyakorlatokat. Saját magam miatt mozgok, egészségtudatos vagyok, de nem úgy, ahogy ezt a nőt ábrázoltad.
Számodra miért olyan hihetetlen, hogy valaki szeret mozogni?
Aztán lehet, hogy tévedek és csak a mai fitneszvilág bolondította magába.
De ő legalább mozog, veled ellentétben, aki a s..ggét mereszti a számítógép előtt és irigykedik a másikra.
Ja, lassan már az is undorító, ha valakinek jó alakja van, és tett is érte.
Én is ilyen nő vagyok. Soha nem voltam elhízott, de attól, hogy valakin nincs felesleg, még nem lesz rögtön egészséges és csodás alakú.
És miért lenne dolbogabb a narancsbőrös lány? Én pl. imádok edzeni, feldob, és nagyon szeretem az alakom, pedig régen elégedetlen voltam.
Nem baj, hívj papot a fehérjeporra, és a veszedelmes MESTERSÉGES (?!) vitaminra, na meg a tejszínhabra, amit nyugodtan megengedhet magának vszeg. :D Aszpartámról pedig hol történt említés?
.
.
.
P.S.: Az eper nagyon finom eritrittel. De biztos sokkal egészségesebb kristálycukorral.
Én majdnem minden nap mozgok valamit, ez átlagban többre jön ki heti 5 napnál, munka mellett. Az étkezésemre én is odafigyelek, de én többet bűnözök.
Volt egy kolléganőm, aki megszállottja volt a paleo étrendnek, bár a sportnak nem.
Nézd, ez az ő magánélete, ha neki így jó, akkor így érzi jól magát. Én sem változtatnék más kedvéért, csak magamért.
Ennyiből nem lehet következtetni a személyiségére, lehet emellett normális is, meg hárpia is. Nem ettől függ.
De ezerszer inkább egy olyan hárpia, mint valaki, aki ilyen sorokat tud írni, mint a kérdező :D Ennyi utálatot, keserűséget és butaságot nem egyszerű összehozni. Ha férf.. bocsánat, fiúcska vagy, akkor meg nem vagy konkurencia.
Ha járni akarnék vele nem ezt venném figyelembe.
Mindenki azt eszik amit akar, mégis mi közöm hozzá?Nem nekem kell etetni, megoldja magának.
Az, hogy nincs boldogság az arcán, nem azért van, mert nem zabálja tonnaszámra a sok szemét kaját.. :D Amúgy meg én is heti 5x edzek és a párom is, én sem eszem fehér lisztből készült termékeket, az édesítőm pedig nem aszpartámos :D Mégis több, mint 6 éve van párom. Nekünk ez életforma és nem kínlódás. Akinek kialakul így a napi rutinja, nem lesz boldogtalan, csak mert nem emelheti az egekbe a vércukorszintjét..nem ismerem a kolléganődet, de ha többnek tartja magát, mint más, az sem az életmód miatt van..hanem mert nagyképű :D amúgy meg mi is eszünk rántotthúst, csak nem olajban sütöm, hanem sütőben és nem búzalisztet használok és zsemlemorzsát is kiváltom mással..mindent el lehet készíteni egészségesebb verzióban is. Ebből a kérdésből inkább érzem a lenéző hangvételt, mint a leírt szituációból :D
u.i: a rendszeres sport, mint fizikai igénybevétel, kimeríti az egészséges fizikumú ember szervezetét is, ha nem szed vitaminokat. A fehérje sem ördögtől való, de ugye ezt mindig úgy emlegetik, hogy aztán fogalmuk sincs mi is az, miért kell/nem kell :D Nem kötelező fehérjekészítményt fogyasztani, de ahhoz, hogy netán az izomzat fejlődjön nem árt.. de ha valaki étkezésben is be tudja vinni azt a mennyiégű fehérjét a szervezetébe, ugyanazt eléri, mint fehérjével.
26/N
Egyébként pedig, hogy kifejtsem a véleményem..
"nem hajlandó fehér kenyeret enni"
Ezzel szerintem nincsen semmi gond, mert a teljes kiőrlésű kenyér is ugyan olyan jó, én igazából általában toast kenyeret eszek ami szintén nem a legegészségesebb.
" nem hajlandó sima olajat használni még egy szerencsétlen palacsintához sem"
Sima olajat én sem használok, mivel ha valamibe kell olaj, akkor általában olívát teszek. Ilyen például a pizza teteje amire kell 1-2 evőkanál. Sütéshez meg a kókuszzsír sokkal jobb mivel nincs szaga és kevés is elég belőle így nincs "csapkodás" sem.
"vidékies, magyaros ételeket készítsen vagy egyen,"
A vidékies magyaros ételek igencsak az egészségtelen és túlzottan zsíros kategóriába tartoznak. Nekem mondjuk nincs igazán gondom egy tokánnyal vagy egy pörkölttel, bár azt nem annyira szeretem, de szerintem nem kellene korlátlanul ezeket sem enni. Ami szerintem undorító étel: zsírszalonna, bundás kenyér stb.. Gusztustalan és iszonyatosan egészségtelen.
"viszont az édesítőszert simán rászórja az eperre, tejszínhabbal issza a kávét"
Az érdesítőszerrel mi a gond? Inkább az mint a fránya cukor, bár ételekbe például én is használok nádcukrot ami ugye közismertebb nevén a barna cukor. Nem azért mert bármivel is egészségesebb lenne mint a fehér társa, csak sokkal könnyebb karamellizálni. A tejszínhab szintén egy olyan dolog amiből biztos létezik olyan amiben sokkal kevesebb káros anyag van, szóval ezzel sincs igazából szerintem gond..
"fehérjeport fogyaszt, mesterséges vitaminokkal tömi magát"
Ehhez igazából nem értek, de abban nincs semmi rossz dolog, ha valaki szedd vitamint. Nekem is kellene valamit szedni, de eddig nem igen volt még ötletem, hogy mit mivel van pár súlyosabb gondom.
" Ezekhez az egészségesnek vélt elveihez ragaszkodik, és nem is igazán lehet vele tárgyalni. Néha hajlandó kilengésekre, pl. pizzázás vagy egy kis süti vagy csoki, de a mindennapokban szó sem lehet ilyesmiről és rátok is olyat főz, amit ő eszik."
Thug Life..
Ha ő elfogadja egyébként azt, hogy te a zsíros dolgokért és a fehér kenyérért vagy oda, akkor te is fogadd el. Egyébként nem lenne semmi problémám azzal, hogy olyat főz amit ő eszik, ha ízlene akkor meg lennék vele elégedve, ha nem akkor meg készítenék magamnak valamit.
Engem igazából a vegetáriánus életmód sokkal jobban zavarna, én nem tudnék hús nélkül élni.. így igazából probléma lenne, hogy mindig mit főzzünk, vagy mi legyen a családnak főzve, mert duplán főzni mindennap, vagy minden másnap hosszadalmas lenne.
Körülbelül ennyi jutott eszembe kifejtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!