Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem komoly kapcsolat kialakítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem komoly kapcsolat kialakítása szüzen?

Figyelt kérdés

Azt azért tudni lehet, hogy a legtöbb ilyen kapcsolat a szexre alapul. Így, hogy szűz vagyok, kicsit lehetetlennek érzek egy ilyen kapcsolatot.

Amolyan nyílt kapcsolatra gondolok, nem egy komoly (esetleg féltékenykedős) kapcsolatra. Összejárás néha, közös programok, és nyilván azért szex is, mert az nem elhanyagolható egy kapcsolatban.

Van tapasztalatotok ilyennel?

Működhet szerintetek? Mit gondoltok?

2018. máj. 19. 12:18
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
lany vagy?
2018. máj. 19. 12:27
 2/21 A kérdező kommentje:
igen
2018. máj. 19. 12:29
 3/21 anonim ***** válasza:
Nekem már volt nyitott kapcsolatom. El is mondom, ha válaszolsz az üzenetemre. Bár azt hittem, srác vagy te is. :D
2018. máj. 19. 12:31
 4/21 A kérdező kommentje:

Miért válaszoljak rá? Kérdés sem volt benne. :D

Lány vagyok.

2018. máj. 19. 12:36
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
Ah, nők :D
2018. máj. 19. 12:37
 6/21 anonim ***** válasza:
65%
Azért szuper, hogy ide jutottunk, hogy szűz lányok is szexkapcsolatot keresnek...
2018. máj. 19. 13:01
 7/21 anonim ***** válasza:
11%
Mindig lepontoztak, de azért leírom, a nők csak arra az egyre valók:) Értéket, tévedésből szabad bennük keresni:)
2018. máj. 19. 13:03
 8/21 anonim ***** válasza:
48%

Tök mindegy mit csinálsz, valahol kezd el és meglátod, hogy neked az megfelel vagy sem.

Hidd el, nem nagyon van már olyan lány a modern társadalomban aki azzal éli le az élete javát akivel először volt szexuális kapcsolata. Nagyobb hiba, ha csak ülsz és várod a tökéletes, ismeretlen férfit. Egyrészt, olyan nincs, másrészt csak akkor lesz valaki tökéletes amikor a hibáival együtt elfogadod. Ehhez viszont kell legalább 4-5 év szerintem.

2018. máj. 19. 13:16
 9/21 anonim ***** válasza:
56%

Igazándiból az a fontos, hogy első alkalomnál szükségesek olyan dolgok, mint a biztonság, intimitás, figyelmesség.

Na ezeket nem tudom hogy mennyire tudnád megkapni egy lazább kapcsolatban. Szóval én óva intenélek így a dologtól. Traumát tud okozni az, ha az első nagyon félresikerül.

Vagyis lehet laza kapcsolat, csak akkor várj a sokadik randiig, tudasd vele, hogy mi a szitu veled, kérd meg őt, hogy az te tempódban!

Vagy te így mennyit látsz ezekből a dolgokból, mire van szükséged?

2018. máj. 19. 15:23
 10/21 A kérdező kommentje:

Sikerült azért félreértelmezni egyeseknek... NEM szexkapcsolatot keresek!

Egy kötődésektől mentes, nyitott kapcsolatot, bármiféle függés nélkül. Nem érdekel mit csinál a szabadidejében, ne függjünk egymástól olyan szinten, mint egy normális kapcsolatban.

De ettől függetlenül azért ne csak szex legyen nyilván.

Barátság extrákkal, ha így jobban hangzik.

Néha közös programokkal.

Ha erről szól egy szexkapcsolat, akkor elnézést kérek és nem értettétek félre, hanem én értettem félre. :D

A szüzesség miatt gondolom azt, hogy egy normális kapcsolat előnyösebb lenne, mint ahogy valaki írta is ezt már. Egyértelmű a dolog.

De vajon kialakítható-e így egy kapcsolat akkor, ha lazára vesszük a figurát?

2018. máj. 19. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!