Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Interneten Avagy hol lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interneten Avagy hol lehetne össze ismerkedni olyan pasikkal akik komoly kapcsolatot keresnek?

Figyelt kérdés
A neten pl a badoon sok pasi csak szexet keress, személyesen meg nem tudom igazából hol tudnék felszedni vagy hogy engem szedjen fel egy olyan pasi aki komoly kapcsit akarna. Segitetek nekem?

2018. ápr. 12. 21:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Nincs külön "komoly kapcsolatot akarok" társkereső, és külön élőhelyük sincs a komoly kapcsolatra vágyó férfiaknak. Keresgélj, míg nem találsz olyat, aki megfelel. Mondjuk a Badoo - amennyire tudom - jellemzően nem a komoly kapcsolatra vágyók terepe, mint ahogy például a Tindert is kihagyhatod.
2018. ápr. 12. 21:15
 2/10 anonim ***** válasza:

Ezt így valóban nem lehet meghatározni, általánosítani, stb.

Nem önreklámból írom, de én is fent vagyok badoon, kizárólag komoly kapcsolatot keresek. Látom hogy nőkből is van ilyen is, olyan is, nem lehet sémát ráhúzni.

Mondjuk nekem spec. a badooval inkább az a bajom hogy olyan halottnak tűnik. Alig van "mozgás", az üzenetekre senki nem válaszolt eddig, meg se nézik a profilomat, hogy egyáltalán ki írt stb.

Nem tudom, hogy már ez a dolog is (mármint az ismerkedés) is "átköltözött" a facebookra?

Badoo, twoo, olyan sivár, egész mást vártam tőlük.

2018. ápr. 12. 21:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Hat itt vagyok :) Egyebkent barhol talalhatsz, lutri az egesz, de az otosnel eselyesebb talan, ha ez nyugtat. :)
2018. ápr. 12. 22:00
 4/10 anonim ***** válasza:
És nőként soha nem ismerkedtem úgy, hogy komoly kapcsolatot akarok. Amíg nem ismerek valakit, addig honnan tudnám, hogy vele akarok-e lenni hosszútávon. Az menet közben derül ki. A volt páromat külföldön, a tengerparton ismertem meg. Úgy gondoltam, hogy ez egy nyári kaland lesz, jól érezzük magunkat együtt, a 3. randin lefeküdtünk egymással, egyikünk sem tervezett semmi komolyat. Ehhez képest 4 hónappal később összeköltöztünk, és 7 évig voltunk együtt. Később, mikor a férjemet megismertem, épp olyan időszakom volt, mikor nem akartam kapcsolatot. Kedveltem őt, jól éreztem magam a társaságában, de nem bíztattam semmivel. Aztán mégis komolyra fordult a dolog, már minden nap találkozni akartunk, egymásba szerettünk és 8 éve együtt vagyunk.
2018. ápr. 12. 22:06
 5/10 anonim ***** válasza:
74%

Elárulok valamit. Először a pasik szexet akarnak, ha pedig látják, hogy a olyan a nő akivel érdemes komolyat is tervezni akkor együtt maradnak.

Viszont a mai kirakatkapcsolatokat, lányok felől a folyamatos kicsapongásokat, berúgásokat, bukjunk rá minden jóképű férfihoz tartozó fszra hosszáállusak tekintve hadd döntse már el egy férfi, hogy köszöni szépen, de ebből nem kér hosszútávra csak azért mert a lány most már el akarja játszani a szentet.

2018. ápr. 12. 22:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Én komoly kapcsolatot szeretnék már évek óta.
2018. ápr. 12. 22:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálam
2018. ápr. 12. 23:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Megcáfolom Jaguar állítását... Bizonyos pasiknak igen első a szex, aztán jöhet a többi...de van akinek más dolgok fontosak.

Nekem például fontos hogy milyen ember a másik, passzolunk e? Fel tudok e a nőre nézni, van e olyan értékrendje ami alapján éli az életét? Tudom ufo vagyok de ez van. De én már hozzád túl öreg vagyok az írásod alapján :D bocsi

Személyesen például egy hobbi kapcsán jól lehet ismerkedni szerintem.

2018. ápr. 13. 00:18
 9/10 anonim ***** válasza:

B

Á

R

H

O

L

Csak ki kell nőni abból, hogy minden férfi csak szexet akar, aki ismerkedik. El kell felejteni ezt a hatodik érzéket és az ismerkedés során logikusan kitalálni, hogy ki akar többet. Ha egy férfi hónapokon át teper szexmentesen, akkor elég valószínű, hogy komoly kapcsolatot akar.

2018. ápr. 13. 00:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Ettől a minden pasi csak szexet akar hülyeségtől már rügyedzik az agyam....

Egy ismerősöm sem volt ilyen. Pedig egyetemen mérnökire jártam ahol sokan voltak és kb 100% volt a pasi arány...

2020. jún. 9. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!