Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok komoly kapcsolatot? 18/L

Figyelt kérdés
Eddig minden srác csak a szex miatt jött össze velem, de nekem más dolgok is fontosak. Hol találhatnék komolyabb társat? Főleg bulikba jártam eddig, ahol inkább az előbb írt dolog a jellemző. Ti hol ismerkedtetek meg a szerlmetekkel?

2018. febr. 2. 00:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
Mert egy újabb "lefekszem minden sráccal bulikban, de amúgy komoly kapcsolatot akarok" lány vagy.
2018. febr. 2. 00:23
 2/13 anonim ***** válasza:
62%

Egyetemen, edzésen, de akár buliban is van aki komoly kapcsolatot szeretne.

Azt figyeld pl, hogy a szemedbe néz vagy a keblednek beszél-e az illető.

2018. febr. 2. 00:30
 3/13 WheneverYouWant ***** válasza:
57%
Nyilván nem egy diszkóban fogsz komoly kapcsolatot találni. Nagyon fiatal vagy még...
2018. febr. 2. 01:24
 4/13 anonim ***** válasza:
16%
Akár itt is. :)
2018. febr. 2. 02:05
 5/13 anonim ***** válasza:
59%
Eddig minden sráccal lefeküdtèl?
2018. febr. 2. 02:08
 6/13 anonim ***** válasza:
49%
Pont amiatt nem találsz komoly kapcsolatot, amit leírtál. Ilyen típusú srácot én messziről elkerültem, mert én tényleg komoly kapcsolatra végytam. (Tudom hogy te lány vagy, ez mindegy.)
2018. febr. 2. 02:24
 7/13 anonim ***** válasza:
77%
Rossz helyen és rosszul ismerkedsz.
2018. febr. 2. 05:39
 8/13 anonim ***** válasza:
31%
Azért, mert rájöttek már a korodbeli srácok is, hogy másra nem jók a nők, ezért csak kihasználnak. :D
2018. febr. 2. 08:29
 9/13 anonim ***** válasza:
67%
Mert még nem vagy elég érett hozzá. Tudod, arról ismerszik meg a komoly érett ember, hogy tudja, hogy hol, kitől és mit akar. És ezt tudatosan végig is viszi...majd ahogy tapasztalsz, " idősebb" leszel, remélem összejön.
2018. febr. 2. 09:35
 10/13 anonim ***** válasza:
35%

Ha itt elolvasod a kerdeseket meg fogod erteni:

- Ne lepödj meg, ha dizsiben komolytalanok a szandekok meg esetleg normalis sracok sem keresnek ott komoly kapcsolatot.

- A magukat rendesnek tarto es komoly kapcsolatra vagyok pedig itt rinyalnak, hogy nem mernek megszolitani egy lanyt.

Valoszinüleg, neked is van egy seregnyi "titkos" hodolod a barati körödben, akik azzal vadolnak, hogy te taszigaltad öket a baratzonaba mert baratkozasukat baratkozasnak vetted.

Nem mondom, hogy ne elvezd az eletedet es fontos a testiseg is, de altalaban, ha egy fiu tul könnyen megszerez, nem fog annyira ertekelni. Ha valamiert meg kell küzdeni, azt jobban megbecsüljük. Ezalol rengeteg kivetel letezik es jegyesemmel, akivel 7 eve boldogan vagyunk együtt is az elsö ejszaka kötöttünk ki az agyban, de ez altalaban a szerencses kivetel.

2018. febr. 2. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!