Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok komoly kapcsolatot? 18/L

Figyelt kérdés
Eddig minden srác csak a szex miatt jött össze velem, de nekem más dolgok is fontosak. Hol találhatnék komolyabb társat? Főleg bulikba jártam eddig, ahol inkább az előbb írt dolog a jellemző. Ti hol ismerkedtetek meg a szerlmetekkel?

2018. febr. 2. 00:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
39%

„Általában, ha egy fiú túl könnyen megszerez, nem fog annyira értékelni. Ha valamiért meg kell küzdeni, azt jobban megbecsüljük…”

De akkor igaz, amit írsz, mert végül is te is egy megcsalható, buta rongynak tartod a „jegyesed”. Szóval akkor ennyi a titok, hogy nem szabad könnyen adni magad? Akkor lesz megbecsülve egy lány, akit nem akarnak átverni, kihasználni és elhagyni, ha nehezen megszerezhetőek vagyunk. Vagy legalábbis nekem ez a konzekvencia a kommentedből.

2018. febr. 2. 10:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is azt keresem. De nem találom én sem. Nem vagy egyedül kérdező. 19/f
2018. febr. 2. 11:25
 13/13 anonim ***** válasza:
35%

#11 Sajnalom, hogy itt egy anonym forumban sem sikerül tovabblepned azon, hogy ki mit mond, ahelyett, hogy a valaszokat a kerdesek kontextusaban ertelmezd.

De örülök, hogy figyelmes es rendszeres olvasom vagy. Ide, anonymen irhatnek barmit. Honnan tudhatnad, hogy egyaltalan megfelel -e a valosagnak? Lehetseges, hogy egyes kerdesekre a lehetö legjobban szeretnek valaszt adni es környezetemböl ragadok ki peldakat es nem szeretnem azzal szaporitani a szot? De az is lehet, hogy megis ugy van, ahogy latod. A kerdesre adott valaszomban ez min valtoztat? Ha pedig logikusan belegondolsz, sejtheted, hogy az örök hüsegre az sem lehet garancia, ha hösiesen megküzd egy ferfi egy lanyert es sokaig udvarol, mig "megadja" magat.

2018. febr. 2. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!