Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jönnek rá a nők, hogy akikhez vonzódnak szexuálisan, azoktól komoly kapcsolatot sosem remélhetnek?
"Szóval aki szexuálisan vonzó, jóképű férfi, az csak egy megbízhatatlan pinabubus lehet?"
Lényegében igen, és jól is teszi. Akárkit megkaphat, odadobjátok neki magatokat. Mit tudnátok neki felmutatni, amikor szinte minden nőt megkaphat?
Szóval a férjem valójában csak átver, és igaziból azért vett el, mert... Szóval valami másért vett el, nem komoly kapcsolat szándékával. Értem. Köszönöm, hogy ezt megtudhattam tőled.
Én eddig csak olyannal voltam párkapcsolatban, akihez kifejezetten vonzódtam szexuálisan (a férjemmel is eleinte csak dugni jártunk össze), és köszönöm az aggodalmat, az orgazmusaim is rendben vannak. Közben meg őszinte szerelmet érzek/éreztem mindig is az aktuális párom iránt, ami ideig-óráig nyilvánvalóan kölcsönös is volt.
Bárki, akit ismerek női ismerősöm, hasonlóan van ezzel, egy-két kivétellel. Nem tudom, a kijelentésed mire alapozod.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!