Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem komoly kapcsolat kialakítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem komoly kapcsolat kialakítása szüzen?

Figyelt kérdés

Azt azért tudni lehet, hogy a legtöbb ilyen kapcsolat a szexre alapul. Így, hogy szűz vagyok, kicsit lehetetlennek érzek egy ilyen kapcsolatot.

Amolyan nyílt kapcsolatra gondolok, nem egy komoly (esetleg féltékenykedős) kapcsolatra. Összejárás néha, közös programok, és nyilván azért szex is, mert az nem elhanyagolható egy kapcsolatban.

Van tapasztalatotok ilyennel?

Működhet szerintetek? Mit gondoltok?

2018. máj. 19. 12:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Aha. Értem.

Amikor arra gondolsz, hogy egy randizós szakasz ilyen barátság extrákkalra terelődne, akkor bizonytalanságot érzel, mert szükséged van a biztonságra, figyelemre?

Szeretnéd, hogy a partnered olyan legyen, aki nem különböztetne meg a szüzességed miatt, hanem csak élvezné a kapcsolatotokat, ahogyan te is?

2018. máj. 19. 21:05
 12/21 A kérdező kommentje:
Te meg mégis miről beszélsz???
2018. máj. 20. 12:50
 13/21 anonim ***** válasza:
Érdeklődöm 😃
2018. máj. 21. 07:52
 14/21 A kérdező kommentje:

Kevés volt a pontod a pszichológia szakhoz, és itt játszol önjelölt pszichológust? Elég rosszul megy, de azért válaszolok a kusza kérdéseidre.

Nem érzek bizonytalanságot. Véleményem szerint normális ember nem különböztet meg valakit azért mert szűz... és valahogy azt is alapnak gondolnám, hogy egy kapcsolatot mindkét fél élvez, legyen szó akármilyen kapcsolatról.

2018. máj. 21. 20:09
 15/21 anonim ***** válasza:
Pszichológiaa? 😃 hát naa, szeretem a témát, az tény, ezért is szeretnék érzelmeken keresztül megérteni helyzeteket. Szóval elnézést, ha sablonosan hangzott a kérdésem! Szóval engem csak érdekel, hogy mások, akiknek nem jött be/nem vágynak komoly kapcsolatokra, azok miért gondolják így, mi motiválja őket. És ezeket a motivációkat szükségleteink mutatják meg, tehát azt szeretném tudni, hogy mire van szükséged! Tanulni szeretnék belőle, hogy megérthessem magam, hogy nékém miért nem működik a „mindenki által elvárt” komoly kapcsolat. Elnézést, hogy ezt nem magyaráztam el az elején, és köszönöm a válaszodat! Ha így nyíltan tudnál még mesélni róla, hogy miért jutottál erre a laza kapcsolatos dologra, az sokat segítene megérteni magamat. Kíváncsi vagyok a történetedre! 🙂
2018. máj. 21. 22:24
 16/21 A kérdező kommentje:

Elég egyszerű a válasz: hosszútávú idő- és kapacitáshiány.

Neked van időd, hiszen ezen az oldalon próbálod megérteni saját magadat, amit sokkal egyszerűbb lenne megtenni, ha kisétáltál a gép elől és ismerkednél, ha ez a célod. ;)

2018. máj. 22. 18:26
 17/21 anonim ***** válasza:

Akkor érzelmi alapon semmi különös nincs nálad, hanem csak mondhatjuk, hogy karrierépítős szakaszban vagy?

Tehát ugye nálam érzelmi alapon van a dilemma. Időm valójában én osztom be, mint a tenger 😃

2018. máj. 23. 12:32
 18/21 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? Csak fölös szerintem. Ha kapcsolat, akkor legyen kapcsolat, járjatok el ide-oda, töltsétek együtt a szabadidőtök egy részét, figyeljetek egymásra stb. Ilyen laza, néha összejövünk, meg dugunk kapcsolatnak 0 értelme van, én fiú vagyok, de inkább kiverném magamnak, ahelyett hogy ilyenbe részt vegyek.
2018. máj. 26. 15:07
 19/21 anonim ***** válasza:

Siman lehet szuzen is szexkapcsolat.

Badoon ismerkedtem ossze egy rendes csavoval, a beszelgetes harmadik napjan feldobta, hogy mit szolnek egy baratsag extrakhoz. Mondtam, hogy reszemrol rendben.

O elvileg nem volt szuz, tudta is a dolgat, de szegeny annyira izgult, hogy ott kellett patyolgatnom, meg minden. :D

Ferfikent sokkal neccesebb a szex. Megjegyzem, eszre se vette, hogy szuz voltam. Nem vereztem, es ismertem pontosan, hogy mi jo nekem es mi nem, igy konnyu volt adni nekem, hogy mit hogyan tegyen.

21/L

2018. jún. 2. 12:46
 20/21 NDSM ***** válasza:
Semmi akadálya nincs! Nem kell az első szexet túlmisztifikálni. nagyon sok férfinak sem olyan az első, mint szeretné. Neked egy olyan férfi kellene, aki hétközben főállásban dolgozik és mondjuk hétvégén( de nem feltétlenül mindegyiken) elmennétek ide-oda együtt. Szerintem erre rengeteg férfi rávehető.
2018. jún. 3. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!