Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne a Tinder vagy egyéb más társkeresőkhöz fordulnom?
Röviden 25 éves féífikent, 3 barátnőm volt: 2 hónapig, 6 hónapig, 1 hónapig tartottak a kapcsolataim és mindhárom esetben csalódtam bennük. Önbizalomhiány, bipoláris személyiségzavar, igénytelen élet, hamis vádaskodás, öngyilkossáhi kísérlet tb. Persze az ilyen tulajdonságok hetek-hónapok után törnek a felszínre. 2 esetben én, egyben barátnőm szakított.
Mit tanácsoltok, komoly, hosszútávú kapcsolatot keresve érdemes lenne használni valami alkalmazást? Egyszer már használtam Tindert, de találkozó is alig jött össze 2-3 lánnyal, előben egyik sem volt szimpatikus. Aztán töróltem és az élet hozta elém az említett volt barátnőimet.
Igen. A kapcsolat komolysága nem kizárt Tinderen, lehet ott találni rendes kapcsolatra is partnert. Inkább az a kérdés, hogy helyes vagy-e, mert az átlagos pasiknak ott nem terem babér..
Ha jól nézel ki, akkor van értelme szüttyögni vele.
Ha komoly kapcsolatot keresel, akkor mondjuk pont nem egy olyat választanék, amit sokan deklaráltan szexpartner-keresőnek használnak.
Ha neked nem derogál megaláztatni magad a nem válaszoló nők által, akkor hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!