Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet visszaszerezni a kedvet?
Sziasztok.
Arról szeretnélek kérdezni titeket, hogy hogyan lehet visszaszerezni a kedvet a társkereséshez? Egy időben próbálkoztam élőben és interneten is a párkeresésssel, mert nagyon szerettem volna végre egy párkapcsolatot, de az elutasításokon és átveréseken kívül kb semmi nem jött össze. Egész eddig nem is vettem észre, hogy ez olyan téren megváltoztatott, hogy már nincs hozzá kedvem. Ha néha valakivel elis kezdek beszélni és esetleg megkedvelem és ő is engem, akkor sincs már kedvem még egy randihoz. Végig az van bennem, hogy minek pazaroljam az időm az egészre, amikor úgyse sikerül soha. És félek, hogy ez csak rosszabb lesz. Más is járt már így? Mert tényleg, nagyon szeretnék egy komoly párkapcsolatot, de valahogy már undorodom az egésztől. Nincs már türelmem a randihoz, ismerkedéshez. És mielőtt félreértitek, nem érdekelnek az egyéjszakás kalandok, sose volt benne részem, de egész egyszerűen már nincs türelmem várakozni, udvarolni, hogy aztán úgyis lerázzon a csaj. Más is volt már ebben a cipőben? Mi segített rajta?
Előre is Köszi a segítséget. :) 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!