Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet visszaszerezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet visszaszerezni a kedvet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Arról szeretnélek kérdezni titeket, hogy hogyan lehet visszaszerezni a kedvet a társkereséshez? Egy időben próbálkoztam élőben és interneten is a párkeresésssel, mert nagyon szerettem volna végre egy párkapcsolatot, de az elutasításokon és átveréseken kívül kb semmi nem jött össze. Egész eddig nem is vettem észre, hogy ez olyan téren megváltoztatott, hogy már nincs hozzá kedvem. Ha néha valakivel elis kezdek beszélni és esetleg megkedvelem és ő is engem, akkor sincs már kedvem még egy randihoz. Végig az van bennem, hogy minek pazaroljam az időm az egészre, amikor úgyse sikerül soha. És félek, hogy ez csak rosszabb lesz. Más is járt már így? Mert tényleg, nagyon szeretnék egy komoly párkapcsolatot, de valahogy már undorodom az egésztől. Nincs már türelmem a randihoz, ismerkedéshez. És mielőtt félreértitek, nem érdekelnek az egyéjszakás kalandok, sose volt benne részem, de egész egyszerűen már nincs türelmem várakozni, udvarolni, hogy aztán úgyis lerázzon a csaj. Más is volt már ebben a cipőben? Mi segített rajta?

Előre is Köszi a segítséget. :) 22/F

2018. máj. 21. 00:31
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Te is kezded már másképp felfogni. Én Görögországot terveztem idénre egyedül, de ha már olyan juttatások vannak a munkahelyemen, két hét belföldet tervezek egyedül egy wellnessbe. Bocsánat a kifejezésért, de k@apja be mindenki, aki csak átverésre megy ismerkedés közben. Azt a két hetet szívesen tölteném valakivel, de most nem barátokkal.

Mikor jövök megy a munkám miatt én is már csak zenét hallgatok. Úgysem szól hozzám senki a nagy rohanásban, maximum a kolegák, ha találkozom velük a metrón. De kb. csak akkor szólnak oda, hogy menj már arrébb mert már két helyet foglalok, de még mindig nem férek el....

A külsőség engem meg nem érdekel, ha a másik személyisége rendben van, akkor az már nálam nyert ügy. És ez az, amit sokan meg nem hisznek el. Legközelebb, ha lesz is valaki, aki ír vagy akar valamit, első körben találkozó. Tennék most már rá, hogy ő egyelőre ismerkedni akar. Ha személyesen nem megy a kommunikáció, az már eleve bukta.

2018. máj. 21. 11:29
 12/33 A kérdező kommentje:

Nyaralni énis tervezek, de nem hiszem, hogy eltudnak engedni, mert kevesen vagyunk, 4-5 napnál többet nem tudunk otthon lenni sajna. De nem baj, nemsokára megkapom az ingyen utazási jegyet külföldre és akkor jöhet a meccsnézés az ősszel. Az legalább kikapcsol majd.

Én régebben próbálkoztam azzal, hogy esetleg valamilyen járművön beszélgetést kezdeményezni de aztán csak égés lett belőle. Így inkább nem foglalkozok már vele. Főleg, mivel a végén úgyis a facebook üzenőfalon végezném ahogy épp rajtam röhögnek, amiért próbálkoztam.

Személyesen nem is tudom már, mikor találkoztam bárkivel is. Akárhányszor próbálok egy sétát a margitszigeten, fagyizást, vagy bármit, úgyse jön össze sose. Így már nem érdekel az egész. Főleg, mivel nincs kedvem potyára odamenni. Azt már megjártam, mégegyszer nem vernek át.

2018. máj. 21. 11:38
 13/33 anonim ***** válasza:
Hát ez az...sose jön össze. Most már körülbelül a csodára várok, vagy hogy történjen valami magától. Időnk még van az igaz, de azért jó lenne nem 35 évesen elkezdeni egy kapcsolatot.
2018. máj. 21. 11:45
 14/33 A kérdező kommentje:
Én már úgy vagyok vele, hogy mindegy. Sokáig az volt az álmom, hogy család, feleség, egyebek, de már nem érdekel. Majd másnem csak a melóra koncentrálok és elérem, hogy vegyek egy sportautót. Legalább az sikerüljön.
2018. máj. 21. 11:48
 15/33 anonim ***** válasza:

Ezért lett nekem is egy célom, mégpedig egy ház. Lassan fog rá összegyűlni a pénz, de ha folytatom, egyszer legalább lesz. Talán egyszer megint megpróbálkoznék itt a gyakorin olyannal felvenni a kapcsolatot, aki hasonló cipőben jár, de félve az átveréstől az sem most lesz. És ha lenne is valaki, biztosan nem Budapest közelében élne mint én.

Nézhetjük egyelőre a másik oldalt is, szabadok vagyunk.

2018. máj. 21. 11:55
 16/33 A kérdező kommentje:
Csak ez a túlzott szabadság se mindig jó. Néha jó lenne nem magányosnak lenni, de kevés rá az esély.
2018. máj. 21. 12:29
 17/33 anonim ***** válasza:

Már legalább 5 éve érzem magányosnak magam így hogy sosem volt senkim, lassan azt hiszem is már csak szimpla megszokás.

Nem is tudom, hogy ezzel a helyzettel már mit lehetne kezdeni. Hogy Te kedved újra, szerintem már csak a személyesen is ismert lányok közül lenne érdemes válogatnod.

2018. máj. 21. 12:34
 18/33 A kérdező kommentje:
De épp ezaz,hogy a személyesen ismertek közül sincs olyan, akivel lehetne bármi. Már próbálkoztam jónéhánynál de csak szívás lett belőle. Eddig csak 1 barátnőm volt, de azis csak azért, mert utóbb kiderült, hogy unatkozott egyedül így kellett valaki. Szóval azis nagyon jó élmény volt.
2018. máj. 21. 12:37
 19/33 anonim ***** válasza:
Akkor marad a csoda várás vagy mégis csak áldoznod kell az idődből, mert sokan járnak ugyanebben a cipőben itt is. Írsz egy egy szimpatikusnak és hátha...sajnos minden eshetőség rabolja az idődet, társkereső, GYIK stb. ha nincs a környezetedben megfelelő ember.
2018. máj. 21. 12:45
 20/33 A kérdező kommentje:
Hát igen, sajnos nem sok jó eshetőség van. Csak már annyira nem bírom. Egyszerűen undorodom a gondolattól, hogy hetekig beszélgetünk, ismerkedünk és akkor megint semmi és közben annyi jobb dolgot csinálhattam volna....
2018. máj. 21. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!