Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet visszaszerezni a kedvet?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Arról szeretnélek kérdezni titeket, hogy hogyan lehet visszaszerezni a kedvet a társkereséshez? Egy időben próbálkoztam élőben és interneten is a párkeresésssel, mert nagyon szerettem volna végre egy párkapcsolatot, de az elutasításokon és átveréseken kívül kb semmi nem jött össze. Egész eddig nem is vettem észre, hogy ez olyan téren megváltoztatott, hogy már nincs hozzá kedvem. Ha néha valakivel elis kezdek beszélni és esetleg megkedvelem és ő is engem, akkor sincs már kedvem még egy randihoz. Végig az van bennem, hogy minek pazaroljam az időm az egészre, amikor úgyse sikerül soha. És félek, hogy ez csak rosszabb lesz. Más is járt már így? Mert tényleg, nagyon szeretnék egy komoly párkapcsolatot, de valahogy már undorodom az egésztől. Nincs már türelmem a randihoz, ismerkedéshez. És mielőtt félreértitek, nem érdekelnek az egyéjszakás kalandok, sose volt benne részem, de egész egyszerűen már nincs türelmem várakozni, udvarolni, hogy aztán úgyis lerázzon a csaj. Más is volt már ebben a cipőben? Mi segített rajta?
Kérj rögtön egy találkozót, ha hajlandó magát megmutatni képről (és tetszik) és akkor úgy "csak" egy felesleges kört mész. Vagy pár nap beszélgetés után.
2018. máj. 21. 12:55
22/33 A kérdező kommentje:
Azt is próbáltam már párszor, de sokan nemet mondtak, vagy úgy is jártam, hogy megbeszéltük, aztán én elmentem ő meg nem....
2018. máj. 21. 13:00
23/33 anonim válasza:
Ezek után nem csodálom, hogy kiábrándultál teljesen. Vagy ennyiben hagyod vagy fordítasz rá még energiát. Ha akarsz valakit, akkor az utóbbi marad. :(
2018. máj. 21. 13:02
24/33 A kérdező kommentje:
Hát igen, az a baj, hogy kéne rá fordítani, mert mégiscsak ez az élet rendje, csak már nem tudom, honnan merítsek erőt.
2018. máj. 21. 13:07
25/33 anonim válasza:
Menj el egy kicsikét szórakozni, hátha utána megjön a kedved.
2018. máj. 21. 13:10
26/33 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy nem jut rá idő. Én buszsofőr vagyok, így oda kell figyelnem a pihenésre és az ivászatra. Én nem tudok szundítani egyet, mint az irodisták sajna. Egy 3 napos pihenőben is max az első nap estéjén mehetek el, mert utána már pihennem kell, mert hajnal 3-4-es kelések mellett nem lehet fennmaradni még egy filmezésre se.
2018. máj. 21. 13:12
27/33 anonim válasza:
Kollégák közt sincs senki? Tudom, házi nyúlra nem lövünk és nem véletlenül...
2018. máj. 21. 13:24
28/33 A kérdező kommentje:
Hát, sajna nem nagyon van huszonéves női buszsofőr. És az irodában is kb egy nő van aki velem egyidős, de neki van párja. Úgyhogy az kb esélytelen sajna.
2018. máj. 21. 13:28
29/33 anonim válasza:
Akkor bizony bele kell ölnöd még a társkeresésbe időt. Ha nem most, akkor majd akkor, mikor úgy érzed talán most szívesebben szánnál rá időt.
2018. máj. 21. 13:36
30/33 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak ott is az a baj, hogyha a későbbi tervem sikerül, akkor még nehezebb lesz, mert több hétig külföldön leszek és így még nehezebb lesz ismerkedni. Mert a randizás közben senki nem fog 3 hetet várni rám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!