Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem túl szép válásom volt jó másfél éve. Volt mar valakim a házasságom végefelé. Ha időközben rájöttem, hogy az exférjemmel szeretnék lenni, milyen esélyem van visszaszerezni?
Tqlalkozz vele es ezt mindenkepp szemelyesen mond meg neki.
A masik legy "uj"nő -uj frizura, stbstb..
Masik: mutasd ki a szereteted de engedd hogy tegye azt amit akar -ne fojtsd le. Ha szeret ugyis visszamegy hozzad
Ne áltasd magad, ő ezt lezárta magában és tovább lépett. Erre utal az is, hogy képes veled baráti viszonyt ápolni.
És az is, hogy van egy pár hónapos kapcsolata.
Ilyenkor már biztos, hogy nem futó fellángolás, és még tart a rózsaszín köd. Vedd azt is számításba, hogy a házasság vége és a válás számára nehezebb és fájdalmasabb volt, elvégre ő a megcsalt fél.
Vagyis 99%, hogy most a kapcsolatában boldogabb, mint veled volt.
Lehet, hogy ő is biztonságra vágyik, amit tőled már nem kap meg: sose lenne meg a teljes bizalom.
Ha neked ettől jobb lesz, akkor mondd el neki, hogy mindent megbántál, és szívesen újrakezdenéd vele. De sok esélyt nem látok arra, hogy ő is így érez.
Főleg azért, mert nekem úgy tűnik, hogy mikor együtt voltatok, te nem becsülted meg őt, félre is léptél (gondolom a tipikus "valami hiányzott"). Most pedig rájöttél pár "idióta" után, hogy kár volt elégedetlenkedni, mert nem hogy jobbat nem találtál, de hasonlót se.
Ha ló nincs...
Csak kérdés, hogy ez a "kezdjük újra" kitart-e nálad akkor, ha 3 év múlva belefutsz másba, akiről azt hiszed, hogy jobb nála, és lehet köztetek valami.
Miért hagytad el a férjedet vagy miért akarsz most visszamenni hozzá?
Milyennek gondoltad a férfiakat? Nem teljesen értem ezt a dolgot. Házasság alatt összejöttél valakivel, majd ha jól értem ezért váltál el a férjedtől. Az illető nem gondolta komolyan és most visszamennél?
Ha olyan sok bajod volt a férjeddel, hogy elhagytad, elváltál és máshoz mentél, akkor most miért akarsz visszamenni hozzá?
Már megbocsáss, de ez innen úgy tűnik, mintha a volt férjednek mindig arra kellene ugrania, amit te akarsz. Ha másvalaki érdekel, váljon el tőled, ha mégis visszamennél hozzá, akkor dobja el akit szeret és loholjon hozzád.
Az fel sem merült benned, hogy ő mit szeretne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!