Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nem túl szép válásom volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nem túl szép válásom volt jó másfél éve. Volt mar valakim a házasságom végefelé. Ha időközben rájöttem, hogy az exférjemmel szeretnék lenni, milyen esélyem van visszaszerezni?

Figyelt kérdés
Mikor vége lett a válásnak megnyugodott mindenki, és azt lehet mondani barátok maradtunk. Beszélgetünk, segítünk egymásnak. Több idióta is került a közelembe, és inkább az exemmel való nyugodtabb életre, nyugodtabb emberre vágyom. A gond az, hogy van valakije. Pár hónapos a kapcsolatuk, és nem tudom mit tegyek. Várjam meg amíg szétmennek, vagy próbálkozzak Én az exemnél. Ha várok megerősödhet a kapcsolatuk, és esélyem se lenne. De ha belerondítanék a kapcsolatukba, akkor meg szarul érezném magam. Mi lenne a jobb?
2016. dec. 9. 00:14
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
53%

Attól függ, hogy a volt férjed egy határozott, igazi férfi-e. Ha igen, akkor sajnos azt kell mondjam, elég kicsi az esélyed, hogy sikerül a "hadművelet".

Ha pedig egy alárendelt, papucs jellegű hímnemű egyed, akkor jelentősen nagyobb esélyed van.

Ez egyébként tipikusan az az eset, amikor volt egy közepes minőségű kapcsolatod, gondolom nem voltál szerelmes sem. Belefutottál pár kreténbe, akik rosszabbak voltak, így felértékelődik az előző. Most nem a férfit minősítem, hanem a kapcsolatot. Tudod, hogy ott nyugodt életed lehet. Egy nagyon jó (?), kiváló emberrel. Nem férfival, emberrel. Miért éred be ennyivel? Mindenki a legjobbat érdemli. Biztosan találsz olyat, aki minden téren megfelel, szereted is, az életed is nyugodt lehet, és maximálisan meg vagy elégedve mindennel.

33F

2016. dec. 18. 19:49
 12/33 anonim ***** válasza:
90%

"Azért szeretném visszakapni, mert nemcsak az "izgalom" számít. Csak ezt nem tudtam akkor."

Akkor így jártál. Ezt a váltás előtt kellett volna mérlegelned.

"A mai fiatalemberek nem akarnak komoly kapcsolatot, csak szexet. Az egyik olyan agresszív volt, hogy ... A másik buli, buli, buli. Dolgozni nem. Ennyi."

Ne általánosíts. Ha te ilyenekkel találkozol, az csak azt jelenti, hogy te az ilyenekkel mozogtál egy helyen. Ez viszont nem csak az ő hibájuk, hanem a tiéd is.

2016. dec. 18. 19:59
 13/33 A kérdező kommentje:
12. Nem általánosítok. Odaírtam , hogy biztos van sok kivétel, de Én a taplókkal futottam össze. Miért az exem? Mert ezek a Férfiak voltak a visszalépés hozzá képest. A sértegetést meg hagyjuk abba. Nem tudom beskatulyázni, hogy az exem papucs lenne vagy sem. Amig együtt voltunk közösen döntöttünk sok mindenről. Viszont ha elhatározta magát akkor annak úgy kellett lennie.
2016. dec. 19. 00:23
 14/33 anonim ***** válasza:
81%
És ha visszakapnád, mi értelme lenne. Ha újra megunod, és viszket a puncid, úgyis mashol keresed majd a boldogságot. Bizonyára fáj, hogy ő talált nálad jobbat és boldog, neked pedig nem jött össze. :) Őszintén szólva... Megérdemled.
2016. dec. 19. 12:54
 15/33 anonim ***** válasza:
74%

Ezt most magadnak köszönheted és meg is érdemled.

Ne csinálj semmit, hagyd bèkén! Hátha most olyan párja van, aki megbecsüli.

2016. dec. 26. 13:48
 16/33 anonim ***** válasza:
88%

Ha ló nincs, jó a szamár is?

Én egy kegyetlen szakítás után vagyok és azt hiszem, van bennem empátia, és most legszívesebben mindenkin segítenék, hogy ne érezze senki magát ilyen nyomorulul, mint én.

De ez a történet... azt hitted, találhatsz jobbat, de nem volt jobb, és akkor jó lesz inkább az előző?

Ez nagyon-nagyon csúnya, nem akarok drasztikusabb kifejezést használni.

Igen, sok minden számít egy kapcsolatban, de ha már épp a lényeg nincs meg, az az érzés, ami összetart, akkor nem lesz tartós.

Most magányos vagy, meg talán a karácsony is ezt hozta ki belőled. meg sokaknál van ún. téli depresszió.

de ha újrakezdenétek, nem lenne szikra, tűz, vonzalom.

ő csak egy biztos pont lenne, akihez hazamész, aki esetleg főz is néha, meg elmegy a gyerekért, mert biztos jó apa lenne a leírtak alapján.

de te megnyugodnál, és újra keresnéd a kalandot, hisz unatkoznál.

a lapos, semmilyen kapcsolat csak ideig-óráig lenne jó neked, de úgyis jön majd egy jóképű kolléga vagy bárki más, és újra erősebb lesz az újdonság iránti vágyad.

én azt mondom, ha nem vagy szerelmes, márpedig nem vagy az, akkor add meg annak a férfinak az esélyt, hogy igazán boldog lehessen más nő oldalán. megérdemli.

ő nem tudja megadni neked az igazi boldogságot, és ezáltal te sem tudod megadni neki.

ne azért akard őt visszakapni, mert nem volt jobb.

más lenne, ha azt mondanád, rájöttél, hogy hibát követtél el. hogy mindennél jobban szereted őt, és őrülten féltékeny vagy az új nőre.

de nem. te csak ki akarod használni az általa nyújtott biztonságot.

hagyd őt kérlek. mindkettőtöknek jobb lesz így.

2016. dec. 26. 14:19
 17/33 anonim ***** válasza:
88%

Ezt akár a volt férjem is írhatta volna, ha a nemeket megcseréljük.

Úgyhogy én a volt férjed szemszögből látom a dolgokat. Hidd el, soha nem fog visszafogadni! Akkor se, ha a mostani kapcsolata esetleg tönkremegy. De azon se csodálkoznék, ha ők együtt maradnak, családot alapítanak, te pedig maradsz egyedül.

Felnőtt ember vagy, ideje rájönnöd, hogy a tetteidnek következményei vannak!

2016. dec. 26. 14:47
 18/33 anonim ***** válasza:
75%

Nem látok sok esélyt az újrakezdésre, nekem se "túl szép" volt a válás, sőt, 15 év után is alig van valami kapcsolatunk.

Szóval keresd meg nyugodtan, és mond el neki mindezt, kb semmi vesztenivalód nincs.

2016. dec. 26. 16:04
 19/33 A kérdező kommentje:
Pár napja beszéltünk. Alakul a kapcsolata, de majd kiderül mi lesz velük. Nem mertem szóba hozni, hogy próbáljuk meg újra. Félek egy sima nem-től, és hogy a részéről ez le van zárva. De egyre jobban szeretném visszakapni.
2017. jan. 24. 16:05
 20/33 anonim ***** válasza:
82%
En nemreg megismerkedtem egy ferfival. Sok csalodas utan vegre... Aztan mikor mar alakultunk kozolte hogy az exe bekulni akar (a gyerekre hivatkozva persze) es lehet visszamegy, nem tudja mit akar. Nagyot csalodtam, mert ellokott egy noert, akivel mar egyszer tonkre ment a kapcsolata. En tudom hogy a szarbol nem lehet varat epiteni, szet fognak menni megint. Ugy erzem megerdemeltem volna hogy velem probalja meg. Ugyis jon majd de engem nem erdekel. Ujabb csalodas. A tortenetemmel csak azt akartam elerni hogy lasd a masik no helyzetet is. De elszurtad, megcsaltad. A parod is es a no is megerdemli hogy a te zavarasod nelkul probaljak meg egyutt. Nekik tobb eselyuk ban kozos jovore mint nektek.
2017. jan. 24. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!