Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem túl szép válásom volt jó másfél éve. Volt mar valakim a házasságom végefelé. Ha időközben rájöttem, hogy az exférjemmel szeretnék lenni, milyen esélyem van visszaszerezni?
Hát kérdező, engem csalt meg már a (ex)feleségem, és borzasztóan megalázó érzés volt, nekem 2 év kellett hozzá, hogy talpraálljak a válás után. Most van egy barátnőm, jól megvagyunk már majdnem egy éve, azon gondolkozom, hogy felvetem, hogy költözzünk össze.
Pár hete összefutottam az exemmel, és beszéltünk pár percig. Amikor ránéztem, sehol nem volt a régi tűz, és azon gondolkoztam, hogy úristen, hogy voltam képes egy ilyen nőbe ennyire beleszeretni, hát vak voltam? És hálás voltam, hogy már vége van az egésznek és már nem érzek semmit iránta.
Most a kérdésed kapcsán én személyes véleményt tudok mondani: majdnem 3 évvel a válás után semmi esélye nincsen, hogy visszamenjek az exfeleségemhez, ha megkérdezné...
Hagyd végre békén azt az embert és állj meg a magad lábán.
Amikor ilyeneket olvasok nagyon mérges vagyok.
Az a vicc, hogy az ilyen bizonytalan és határozatlan tili toli játékokat velem még nagyon fiatalon játszották el a lányok.
Egyszer szeret, aztán elmegy, megcsal, vissza könyörgi magát, újra megcsal ezért elhagyom. Összeszed egy másik pasit, elvannak egy ideig aztán az megcsalja és kihez megy sírni, hát hozzám , mert végre megértette milyen érzés .
A sokadik alkalomnál olyan érzéketlenné váltam, hogy tudtam nagyon jól csak vigasztaló sex kell neki semmi más.
Felnőtt fejjel játszottad el azt amit velem egy tini lány amikor fiatalok voltunk.
Hagyd azt az embert és nőj fel végre érzelmileg.
Fejezd be. Hagyd Őket békén. Miért akarsz belerondítani a kapcsolatukba???
Nem a másik nö miatt váltatok el, hanem azért mert neked, kedves kérdező, mások kellettek...izgalom, sürgés, pezsgés. Megkaptad. Megkaptad amit akartál. Megint más kell? Megint az kell aki/ami éppen nincs?
Kb ugyanezt játszotta el párom exe. Egy végtelenül jó embert csalt és hagyott el mert őkelmének nyüzsgés kellett. Aztán amikor megtusta, hogy együtt vagyunk persze bekavart. Mostanára csillapodtak a dolgok, normálisan viselkedik de az akkoriak miatt nagyon útálom.
Picit szerintem meg gondolkodj el magadon és a helyzeteden, és most már ne legyél önző p*csa, ahogy az utóbbi időben tetted..
2. Egy válás nm 2 hetes folyamat, és bizony meg is csaltad szerencsétlent, szóval ahelyett, hogy akkor amikor benne voltál, mentetted volna a menthetőd, te ráadásul ott is hagytad, egy másik férfiért. Ez azért gy elég határozott döntés, lévén nem egy tízen éves tini vagy aki szakít a pár hetes aktuális barátjával, hanem egy HÁZASSÁGOT bontottál fel vele, könyörgöm. Érzed már a súlyát annak, hogy mit cselekszel, és milyen következményei vannak.
2. A kapcsolatotok langyos volt, sőt, a vége felé ki is volt hűlve, nem hiába kerestél mást akkor, és nem hiába hagytad ott a voltál férjedet. Nyilván nem voltál már boldog.
De ha ez sem térítene észhez, akkor még erről árukodik az is, amit te magad írsz:
"Mikor vége lett a válásnak megnyugodott mindenki, és azt lehet mondani barátok maradtunk...Több idióta is került a közelembe, és inkább az exemmel való nyugodtabb életre, nyugodtabb emberre vágyom."
Magyarul neked egyáltalán nem hiányzott ő maga, hanem pár hónap után ( ahogy írta is már valaki előttem), szar kapcsolatokat tapasztaltál, aki le sem sz*rnak többnyire. Neked nem a férjed hiányzik, hanem csak egyszerűen magányos vagy, és ezért vágyódsz vissza most.
Ezt le is írtad konkrétan.
3. Ismét idézlek:
- "Sajnos a barátnőjével nagyon jól Megvannak"
- azok után, ami történt veletek, ha igazán szeretnéd, azt szeretnéd, hogy boldog legyen ( nem azt írnád erre, hoyg sajnos), akár ha ez mással esz is ( pláne hogy te k*rtad el az egészet, fájdalmat okoztál neki, otthagytad. Kicsit önző vagy)
"inkább az exemmel való nyugodtabb életre, nyugodtabb emberre vágyom"
- Nem hiszem, hogy erre vágysz, mivel pont hogy ezt dobtad el magadtól, és ez nem kellett. Csak most éppen ez az állapot hiányzik.
Szóval én azt mondom, hogy valóban adhatnál esélyt annak, hogy az exed végre boldog legyen.
Mi a garancia rá, hogy nem csalod majd meg pár hónap/év múlva újra, amikor majd megint a biztonság és a nyugalom ott lesz, de ismét hiányozni fog az "izgalom"?
Én tudom, hogy van olyan, hogy az ember akkor értékeli valamit, amikor már elvesztette.. De ne azért akarj visszamenni abba, amit már egyszer amúgy is szétbarmoltál, mert épp volt pár szarabb tapasztalatod.
NE játssz szegénnyel, csak ha valóban 100% biztos vagy benne, hogy mellette szeretnél megöregedni és nem szeretnél más ...-án pörögni többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!