Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél hónapja szakítottam a barátommal. Azóta nagyon fura vagyok. Ha egy picit ideges leszek v. mi miatt, ha szép szomoru számot hallok, és este amikor lefekszek aludni sírok. Mivel tudnám elfelejteni?
Én is voltam már így. Egy hónapig szomorkodtam, próbáltam lefoglalni magam, barátok, bulik, de semmi nem segített. Jó volt, de nem az igazi. Újra és újra előjöttek az emlékek. Végül összejöttem egy sráccal, aki komolyan gondolta (ő is épp ebben a cipőben járt) és vele sikerült elfelednem. Most is együtt vagyunk, 3 hónapja és már Őt szeretem :)
Én azt tudom ajánlani, hogy pasizz. Az elején csak arra fogsz gondolni, hogy egyik sem olyan, mint ő volt, de ez idővel elmúlik. A legfontosabb az akarat, hogy akarj is felejteni, és így menni fog. Sok sikert! Pápuszi! :)
köszi ...
"pápuszi"
xdxdxd
mi július 30.én szakítottunk, azóta én sem érzem magam valami tökéletesen.. ha hetente nem sírok, egyszer csak felgyülemlik, és éjszakákat tudok átsírni.. de nem értem őt,egész nap mosolyog, meg engem néz, miért nem lép?
tudom milyen érzés.. :(
sajnos ezen, természetesen ha igazán szeretted/szereted, akkor nehéz elfelejteni!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!