Aggódom.8 hetes terhes vagyok. Eddig úgy fájtak a melleim, hogy hason se tudtam aludni. De szép lssan enyhült a fájdalom. Most nem fáj, érzékenynek érzékeny, de ennyi. Eresnek eres lett. Félek, ugye minden rendben van attól?
10 hetes vagyok, eddig hányingerem volt, és nagyon hamar fáradtam, este ilyenkor már rendszerint aludtam kb egy héttel ezelőttig. A mellemmel semmit nem éreztem. Egy hete már fenn tudok lenni ilyenkor is, viszont nem tudok enni normális mennyiségeket, mert rögtön fáj a gyomrom, hányingerem meg alig van (hála Isten), a melleim viszont nőttek szemmel láthatóan most pár nap alatt, és kemények is. Össze-vissza vannak a tünetek, ne aggódj!
A lányommal csak a mellem volt érzékeny, más bajom nem is volt. Már alszik, 15 hós, egészséges csajszi.
Szia, semmiképpen ne aggódj, nekem is össze vissza jelentkeztek a tüneteim... mellfeszülés, fájdalom.. hányás, rosszullét.. stb... a hányás a 17 hétig volt.. a mellfeszülés az elején folyamatosan... aztán néha néha... a tüneteknek nem kell folyamatosaknak lenniük.. :) hála Istennek! :)
23+5 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!