Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nem túl szép válásom volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nem túl szép válásom volt jó másfél éve. Volt mar valakim a házasságom végefelé. Ha időközben rájöttem, hogy az exférjemmel szeretnék lenni, milyen esélyem van visszaszerezni?

Figyelt kérdés
Mikor vége lett a válásnak megnyugodott mindenki, és azt lehet mondani barátok maradtunk. Beszélgetünk, segítünk egymásnak. Több idióta is került a közelembe, és inkább az exemmel való nyugodtabb életre, nyugodtabb emberre vágyom. A gond az, hogy van valakije. Pár hónapos a kapcsolatuk, és nem tudom mit tegyek. Várjam meg amíg szétmennek, vagy próbálkozzak Én az exemnél. Ha várok megerősödhet a kapcsolatuk, és esélyem se lenne. De ha belerondítanék a kapcsolatukba, akkor meg szarul érezném magam. Mi lenne a jobb?
2016. dec. 9. 00:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Làtod most te tepersz az exed utàn hivogatod előbb utóbb lefog esni neki és még a baràtsàgàt is elveszited!
2017. márc. 28. 02:08
 32/33 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Hagyni kell, ha sikerül Nekik, és boldogok lesznek, annak örülnöm kell. Nem szabad erőltetnem a szakításukat, de ha mégis, akkor ott kell lennem mellette. Úgy lehetne valami köztünk. A fontos, hogy boldog legyen.
2017. ápr. 29. 17:55
 33/33 A kérdező kommentje:
Ismeretlen válaszolónak írom. Igen, hiányzik a személye, és szeretem. Ezt nem tudom így kijelenteni, hogy a nyugalomra vágyok, inkább azt, hogy mellette biztonságban éreztem magam. Úgy értsd, hogy a problémák elöl nem elfutottunk, hanem közösen megoldottuk. A közösen azért fontos, mert éreztem, hogy van szavam a házasságban. Egy-egy utána levő kapcsolatban, vagy nem foglalkozott a gondokkal, vagy nem az Én dolgom, vagy pont Én oldjam meg. Adjak pénzt, vagy nézzem el, hogy mással is le akar feküdni, mellette egy agresszív barom volt. De akkor amikor váltunk, nem érdekelt, nem hiányzott a férjem, csak a barátommal akartam lenni. A második tapló után nagyon elgondolkodtam, hogy tényleg ez kell Nekem. Ez a válás után majd egy évre volt, és akkor jöttem rá, hogy hülyeséget csináltam. Megpróbálkoztam még egy kapcsolattal, de egy nagy sz.r volt emberileg. Ezek mind jól kinéző kedves férfiak voltak, egészen addig amíg a szexig elértek. Csak ennyi.
2017. ápr. 29. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!