Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet visszaszerezni a kedvet?
Sziasztok.
Arról szeretnélek kérdezni titeket, hogy hogyan lehet visszaszerezni a kedvet a társkereséshez? Egy időben próbálkoztam élőben és interneten is a párkeresésssel, mert nagyon szerettem volna végre egy párkapcsolatot, de az elutasításokon és átveréseken kívül kb semmi nem jött össze. Egész eddig nem is vettem észre, hogy ez olyan téren megváltoztatott, hogy már nincs hozzá kedvem. Ha néha valakivel elis kezdek beszélni és esetleg megkedvelem és ő is engem, akkor sincs már kedvem még egy randihoz. Végig az van bennem, hogy minek pazaroljam az időm az egészre, amikor úgyse sikerül soha. És félek, hogy ez csak rosszabb lesz. Más is járt már így? Mert tényleg, nagyon szeretnék egy komoly párkapcsolatot, de valahogy már undorodom az egésztől. Nincs már türelmem a randihoz, ismerkedéshez. És mielőtt félreértitek, nem érdekelnek az egyéjszakás kalandok, sose volt benne részem, de egész egyszerűen már nincs türelmem várakozni, udvarolni, hogy aztán úgyis lerázzon a csaj. Más is volt már ebben a cipőben? Mi segített rajta?
Előre is Köszi a segítséget. :) 22/F
Aha, szóval te mindenféle energiabefektetés nélkül szeretnél párt találni. Mondjuk úgy, hogy odamegy valaki az ajtód elé, bekopogtat, és azt mondja: Te engem keresel, én azért vagyok itt, hogy komoly kapcsolatunk lehessen!
Így képzeled el? Vagy hogy? Mert amúgy ilyen nincs. De ha meg kedvelsz valakit és nincs kedved a 2. randihoz az azt jelenti, hogy nincs kedved együtt lenni senkivel...
Ha valaki nekem kell, akkor ahhoz van kedvem, ellenkező esetben annyira talán mégsem kell.
Nálam is ugyanez a helyzet. A felesleges körök, hogy utána rájöjjek magamtól, amúgy van valakije vagy csak beszélgetni akart...majd egyszer.
23/L
Végre valaki aki érti. Egész egyszerűen nincs már hozzá kedvem. Főleg, amikor tudom, hogy van 1-2 szabadnapom és utána megint megállás nélkül mennem kell, akkor nem akarom még abban a rövid időben is csak szivatni magam a fölösleges körökkel. Csak azért jó lenne nem mindig egyedül lenni hanem filmezni, utazgatni, egyebek.
Ami nálam is hiányzik az az utazás, csak az, hogy egy film nézése este vagy ha már sorozatfüggő vagyok és pénteken korábban végzek akkor utána abban a szabadidőben még azt nézni valakivel. Vagy egyszer eljutni PlayIT-re vele, ha olyan beállítottságú mint én. Vagy csak egy séta az erdőben a kutyával.
Saját magam szivatása vagyis inkább az, hogy hagyom, hogy mások tegyék meg azzal, hogy miután eljutunk egy pontra eltűnnek már túl sok. Most vagy mondja meg kerek perec valaki, hogy szexre vágyik csak vagy van valakije,de beszélgetni akar, mint hogy a másik hoppon maradjon.
23/L
Na igen, énis ilyen programokat akarnék. Egy séta, esti filmezés és különböző programok. A PlayIT nekem is bejön, egyszer kipróbálnám a Tankfestet is, egy augusztus 20-i tűzijátékra is jó lenne kimenni. Meg egyéb programokra, ami az országban szokott lenni. Csak sajna nincs soha senki aki eljönne. Még egy sima mozizásra se.
És igen, ezek a szivatások nem hiányoznak. Az, hogy 3 hónapon át várok egy randira, mert Ő nem ér rá, de azért kéri, hogy várjak rá, mert kedvel és randizni akar velem, aztán a 3 hónap után én vagyok a paraszt, aki nem hagyja békén. Vagy amikor hetek óta beszélgetünk és végre megbeszélünk egy randit és csak én megyek el és állhatok ott, mint farok a hideg vízben. És ehhez nincs kedvem. Én emberi életekért felelek a munkám során, így van elég stressz az életemben, nem hiányzik még az, hogy a szabadidőmben is szivassam magam. Mert nincs azzal gond, ha leráz, már sokszor jártam úgy, csak ne kellene hetekig-hónapokig fölösleges köröket járni, hogy mir elhiszem, hogy esetleg lehetne valami elküldenek a fenébe vagy épp soha többet nem ír.
Valahogy azt tapasztalom, hogy aki itt ismerkedik vagy társkeresőn azok szimplán már csak azok, akik szabadon akarnak élni vagy van valakijük, de szeretnének egy-egy alkalmas csajt is.
Aki olyan mint Te (meg én is azt hiszem) az meg így sosem fog találni senkit. Nálam a külsőség a probléma, hiába kezdtem el változtatni és mivel ugye akkor is ezen alapul minden így valakinek veszett ügy az egész. Ez a mai világ, szívassuk a másik ott, ahol csak tudjuk, de előtte azért kiélik magukat.
Na igen a netes ismerkedésnél átlagban csak az van, hogy röhögnek az emberen egy jót amíg te próbálod komolyan venni. És pár tucat ilyen után már a töke tele van az embernek. Bár sose értettem, hogy ez miért jó másoknak. Ha őt nem érdekli, akkor minek megy fel egy ilyen oldalra? A személyes ismerkedés meg megintcsak javarészt lehetetlen. Mindenki fakában jár, vagy épp fülhallgatóval zenét hallgat én meg nem fogok pitizni, mint egy kutya, hogy ugyan vegye már ki, hogy hozzá lehessen szólni. Arról nem is beszélve, hogy utána még jobban beégetik szerencsétlent és a maradék életkedve is elmegy.
Hát igen, nem állunk túl fényesen úgy néz ki. A kinézet meg a másik dolog. Én nem tartom magam jó pasinak és valószínűleg mások se, mivel nagyrészt leráznak. Bár, akik azt mondják, hogy nem nézek ki rosszul, ők is elküldenek hiába beszélgetünk hetek óta, szóval valószínű mégse vagyok olyan jó nekik. De már nem izgat. Néha elmegyek futni,igyekszek stílusos hajat vágatni, meg stílusos ruhákban lenni, bár munka közben formaruha van. A többi meg már nem érdekel. Másnem egyedül megyek Manchester United meccset nézni Angliába. Úgyis szórakoztató lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!