Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz, hogy 30 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, hogy 30 éves férfiként még egy randim se volt eddig?

Figyelt kérdés
2018. máj. 14. 21:09
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Igen, az.
2018. máj. 14. 21:13
 2/9 anonim ***** válasza:
13%

Nekem sem volt, de már szexeltem 2 lánnyal is.

Bár én még csak 18 vagyok.

2018. máj. 14. 21:16
 3/9 anonim ***** válasza:
8%
Nekem sem volt még semmi, sőt még szűz vagyok, de engem nem zavar. Amúgy meg megelégszek a kutyával és a macskával is. 30/F
2018. máj. 14. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:
8%
Attól függ, miért nem volt, és hogy te elégedett vagy-e így is az életeddel.
2018. máj. 14. 21:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Olyan 22 éves korom óta nem próbálkoztam nőknél. Megfogadtam mások tanácsát, hogy "majd jön az magától". Hát nem igazán. Így is 2 éve nagyon tetszik egy 27 éves nő, akinek hol van, hol nincs barátja/szexpajtija.
2018. máj. 14. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:
12%

Ja, persze, mert az csak úgy jön magától. :D

Neked semmit se kell tenni, csak tedd karba a kezed, tárd ki a szád, hátha belerepül a sült galamb.

Az érettségidet is a szüleid vették meg? Ha nem, akkor miből gondolod azt, hogy a párkapcsolathoz nem kell erőbefektetés?

2018. máj. 14. 21:55
 7/9 peca1000 ***** válasza:
33%
Ha katolikus papként dolgozol, akkor nem az. Màs esetben nagyon gáz.
2018. máj. 14. 22:31
 8/9 anonim ***** válasza:
31%

Eléggé szerintem. Jó, nem kell úton útfélen mindenkit leszólítani, de ha olyan a szitu, lehet ismerkedni.

De ha így is jól érzed magad, akkor nincs semmi gond. De...az ember társas lény :)

30f

2018. máj. 14. 22:37
 9/9 anonim ***** válasza:

#6-os, ez egy másik kerdesre adott válasz, amit pár perce olvastam:

"Kérdező. Lehet az a baj, hogy görcsösen akarod. Ismerkedj élvezd az életed csinàld a hobbid stb ne akarj kapcsolatban lenni miden àron. Jàrj nyitott szemmel és előbb utóbb meg fogod ismerni azt akivel kölcsönösen szeretni fogjàtok egymást."

De kb. MINDEN NAP lehet olvasni hasonló tanácsokat. Na hát a kerdező, az #5-ös válaszában írta, hogy mennyit ér ez a tanács...

Na most akkor mi az igazság? Személyes érintettség miatt én is nagyon kíváncsi lennék erre, mert 32 leszek pontosan kettő hét múlva, de meg egy csókig sem jutottam senkivel sem, és rohadtul sz*r érzés, hogy a legjobb éveimre már keresztet vethetek...

2018. máj. 15. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!