Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen egzisztenciával lehet vékony barátnőm kövér férfiként?
Amúgy rengeteg kövér nő mondja hogy vékony pasik az esetei....nekem is a vékony nők, talán az ellentétek vonzzák egymást lehet az oka...
Amúgy van egy biztos állásom, ahol 160at keresek nettóba, pesten örököltem egy kis lakást és van egy régi fábiám
Ez troll kérdés akar lenni? :D
Ha vékony nőt szeretnél, akkor fogyj le. Mindenki a saját háza táján seperjen.
"Így érzem jól magam miért fogynék le...Csomó kövér férfi van vékony nővel"
Dehogy érzed te így jól magad, csak lusta és akarat gyenge vagy lefogyni, bár ezt bevallani úgy sem fogod. Nehogy már azt akard bemesélni nekem, hogy ha vékony és sportos, izmos lennél, akkor lecserélnéd azt a testet egy dagadt testre, direkt elhíznál, mert neked az tetszik :D
A sportos, vékony, csinos nőknek azért nem jön be a kövér hapsi, amiért nekem sem jönnek be a kövér nők: igénytelenséget sugall számomra (kivétel ha betegség miatt kövér).
"a szerelem vak"
Akkor jobbak az esélyeid: lehet kövér barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!