Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy én képes vagyok vonzódni a kövér nőkhöz ha olyan a személyisége de vékony nők nem képesek belém azaz egy kövér pasi iránt vonzódni?
Csak személyiség számít.
Ez minden itt feltett kérdésedre, és hülyeségedre is reakció.
Hát, ennek oka lehet, hogy az, hogy a nők ideálja a vékony férfi, és ehhez ragaszkonak, míg a férfiaknak a súly annyira nem lényeg, ha az arc, öltözködés és a jellem/stílus rendben van.
Bár, ha csak beléd nem képesek, akkor "Ön a hibás, nem a készülék", ahogy a HS7 megénekelte. De az igaz, hogy ritkán látni kövér/tagbaszakadt/pufók/mackós férfit nővel látni, gyakoribbak a vékonyak és a nagyon vékonyak.
Van ez így. Persze fogyni mindig lehet, bár van akinél az ideális súlya is tagbaszakadt/mackós eredményt ad. De azért csak hajrá.
Kipróbálni egy vékony nőt? Bocs, de próbálgass valami mást, a nők is emberek, nem próbálgatni kell, idióta...
Különben meg majd lesz esélyed vékonyaknál is, ha lefogysz. Kövéren maradj a kövéreknél.
Itt az a baj, hogy te úgy vonzódsz (elvileg) a kövér nőkhöz, hogy a kövérséget valami olyan tulajdonságnak írod le, amit igazán nem kellene szeretni és nem is vonzó.
Amúgy meg talán azért, mert különbözőek vagyunk és mert genetikailag puhábbak a nők a férfiaknál (ld izomtömegarány és zsírsejtszám), emiatt nem az az alapértelmezett, hogy a férfinak vannak csöcsörészni való keblei pl?
Nekem kimondottan a testesebb ferfiak jonnek be. Persze normalis kereteken belul. De mindig is jobban tetszettek a macis pasik, mint a kockas hasu kigyurt vagy vekonyak...
Atlag 21/L ;)
#8: Nekem is van hasonló ismerősöm. Mást értenek mackós alkat alatt a férfiak és mást a nők. A férfiak simán hájat. A nők a háj alatt pár kiló izmot.
ÉS mellékesen üdvözletem a lepontozómnak, aki minden este végigmegy a kérdéseken és keresi az 58%-os válaszokat! :D Bizonyára boldog és tartalmas életed lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!